31/10 maly spontonik w stolicy Dolnego Śląska, jak ktos ma ochote to niech sobie rezerwuje czas na wieczorek w srode. 2 autka z Poznania + Wasza ekipa...
Miska olejowa.
Zwiń
X
-
Miska olejowa.
No i niestety stało się ... octavia 1.6 AKL (1998 r.) - żona musiała w coś walnąć bo w garażu kałuża oleju i z miski resztki jeszcze ciekną. Jak byście poradzili - wymienić miskę na nową, a przy okazjii co jeszce wymienić? Czy próbować toto jakoś zakleić czy uszczelnić. Kiedy zatkałem dziurę palcami to olej faktycznie nie leciał - może są jakieś kleje?[/fade]
-
-
Nie radzilbym Ci zebys samemu probowal to jakos zakleic, faktycznie mozna to zespawac ale trzeba to oddac do specjalengo zakladu ktory spawa aluminium.. Ale wydaje mi sie ze za cene spawania kupisz juz uzywana miske ( zawsze to lepsze niz klejona, kwestia wyboru ) .. Hmm a jezeli chcesz uniknac ponownego uszkodzenia to przydaloby sie zamontowac oslone pod silnik...
Komentarz
-
-
Trudno mi ocenic ile wyciekło - kontrolka nie zapaliła się, a po śladach zobaczyłem, że ciekło podczas jazdy przez ok. 10 km. Mam nadzieję, że silnik to przeżyje.
[ Dodano: Pon 11 Cze, 07 08:26 ]
Chyba jednak kupię nową - cenu nie są oszałamiające. Oferowane są jednak 2 rodzaje - z otworem na czujnik i bez. Orientujecię się może jaki rodzaj miski powinienem kupić do silnika - 1.6 (102 KM) AKL 1998 rok.
Komentarz
-
-
Cześć!!!!
Jak chcecie to mogę dać wam namiary na sklep w Ełku. Sam kupowałem u gościa miske do Octy. Dałem za nią 150 zl z przesyłka tylko bez otworu na czujnik- nówka. Właściciel tego sklepu mówi,że serwisy ASO kupują za taką cene a sprzedają za ok 500 zł. Złodzieje!!!!
Tel. kontaktowy 0-507089625 - Paweł Wielgus lub E-mail [email protected]
PozdrawiamPawielgus
Komentarz
-
Komentarz