jaka instalacja gazowa do octavi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • SARIX
    Classic
    • 2007
    • 8

witam dzięki za pomoc zainstalowałem jednak bigaza za 3000 jak narazie bez problemy przejechałem dopiero 300 km zadecydowaly wzgledy finasowe i dlelikatnie mi odradzono landi renzo omegas z powodów wysokich kosztów napraw po gwarancyjnych pozdro SARIX :lol:
    JAK KOBIETA MA TROCHE GODNOśCI TO PO 10 LATACH SAMA ODCHODZI!!

Komentarz

• juhas77
      Drive
      • 2007
      • 72

Kolega załozył instalację BRC za 2370. Tylko nie wiem jaki to dokładnie model. Zrobił to w ASO Fiata w Połańcu. Cena niska tylko estetyka wykonania tragedia.
      Juhas
      Octavia Combi 1,9 tdi 110 KM, 2000 rok
      Suzuki RF 900 R, 145 KM, 1996 rok

Komentarz

• huwe
        Elegance
        S_OCP Member
        • 2005
        • 976

to i z ta cena niska.
        ostatnio zapakowałem brc s24 do new bettle z silnikiem AQY - poszła od kopa - program - zero korekcji po wpisaniu mapy.
        Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc

Komentarz

• Brian
          Classic
          • 2007
          • 3

Witam instalacja stargas 50000tys km przejechane.Nie polecam części bardzo drogie a poza tym firma chyba się kończy.Wtryskiwacze gazu siadają(sekwencja)częste czyszczenia listwy wtr.Wymiana filtrów co15 tyś tak wskazuje książka gazu.Wymieniałem nawet po 5000tyś.Ogólnie nie polecam.
          pozdr.
          Brian

Komentarz

• igor172
            Classic
            • 2009
            • 4

brc mocno przereklamowane JA MAM AC STAG 300 -4 I JEST OK. ZA 2500ZŁ POLECAM
            igor172

Komentarz

• Olaff
              Drive
              • 2007
              • 93

Landi Renzo Omegas montowana w ASO, 30 tys przejechane, żadnego problemu.
              Octavia Tour 1,6 BFQ 102 KM Twinpowr Ice plus + 2007, LPG:
              Czym jest Skoda Octavia ?

Komentarz

• marte
                Rider
                • 2007
                • 259

Zamieszczone przez tobluski
                Instalacja Elpigazu Stella + wtryskiwacze Matrixa. Ze swojego doświadczenia
                wiem, że aby nie mieć potem problemów należy wybrać zakład z doświadczeniem
                i osobami, które znają się na rzeczy, ponieważ założenie to nie jest problem ,
                problem to tak zaprogramować mapę wtrysków aby sygnał z drugiej sondy lambda
                utrzymywał się w przedziale -15%+15% inaczej będzie Ci się zapalał sygnał
                ”check engine”, chyba że fachowcy wyjmą tą żarówkę aby nie drażnić klienta.
                Witam!
                Tak na marginesie to jak sprawdzić czy ta żarówka faktycznie tam jest? (poza rozbrajaniem całej deski)

Komentarz

• fabia2
                  Rider
                  • 2008
                  • 260

Tak na marginesie to jak sprawdzić czy ta żarówka faktycznie tam jest? (poza rozbrajaniem całej deski)
                  Podłączyć VAGa i zczytać błędy z zestawu wskaznikow ( 17)
                  Auto jest Bogiem, a prędkość nałogiem.

Komentarz

Pracuję...