zacznij od ori maty...a pozniej zobaczysz jaki jest efekt i czy cos trzeba zmieniac....u mnie nie slychac silnika tylko opony szumia a powyzej 140 wiatr swiszczy.....podobno przez reling
na wakacje
Zwiń
X
-
na wakacje
Witam serdecznie
Wybieram sie moją octavką na wakacje do chorwacji . co sprawdzic ?
olej wymieniony + filtry , rozrzad ma 10 tys po wymianie , tarcze + klocki nowe .
zawieche sprawdziłem OK , co jeszcze ? warto sprawdzic aby spokojnie jechac ?.
auto mam od roku , wiec wole zapytacElegance 1,9 TDI 90 KM
-
-
kristophe, podjeć na myjke i karcherem (czy jakoś tak to się pisze) oczyść IC.
Napewno nie zaszkodzi a pomóc może.
Jeśli masz auto po lifcie to wyciągasz prawą kratkę ze zderzaka i masz dostęp do ICNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
poziom płynu wspomagania - to w tym zbiorniczku z zieloną zakrętką po lewej stronie maski - (od przodu)
aha, bezpieczniki na wymianę, żarówki, sprawdź koło zapasowe bo często się o nim zapomina, gaśnica trójkat , podnośnik, klucz do kół, kamizelka odblaskowa - 10 zł ale np w Austrii konieczna przy zatrzymaniu na autostradzie
Komentarz
-
-
Witam
Moze ja sie podłącze do tematu bo zamierzam wrócić z hiszpani do polski i mam do pokonania 2500 Km i zastanawia mnie jak jechać żeby nieuszkodzić turbiny bo gdzieś słyszałem że jak sie jedzie przez dłuższy czas na takich samych obrotach to mogą sie zapiec kierowniczki i niewiem czy to prawda. Posiadam silnik ALH.
Podrawiam
Komentarz
-
Komentarz