KAT :chacha2 :busted:
Tryb awaryjny w Ovtavi 1.9TDi
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Tryb awaryjny w Ovtavi 1.9TDi
Witam. Mam mały problem z samochodem. Zrobiłem diagnostykę i wyszło mi ciśnienie za wysokie. Sprawdziłem weże, N75 wymieniłem i dalej to samo. Prosze o pomoc w tej sprawie. Jeszcze mam jedno pytanie... czy w octavi 1,9TDi rocznik 2000/01 typ silnika ASV był montowany tylko jeden rodzaj turbiny????Lichy
-
Witam
Zapewne masz zapieczone kierowniczki w turbinie. Można to sprawdzić sposobem odłaczając przewód podciśnienia idący do N75 i przy włączonym silniku podłączając i odłączając sprawdzić czy sie rusza dzwigienka w turbo.
Pozdrawiam
Komentarz
-
markom, 2000/2001 ASV to chyba sprowadzony, bo w PL byly AHF-y, ale to jest to samo - no prawie.
Byl tylko jeden rodzaj turbin.
Cos takiego jeden z naszych kolegow rowniez ma, ciagle przeladowuje po 0,2 bar i wiecej.
BTW Lepszy widok bylby jakbys zrobil logi w calym zakresie obrotow na 3-4 biegu bloku 11
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
A znacie jakiś program aby rysowła wykres w całym zakresie obrotów tak abym nie musiał robić Print Screenów w Vagu???Lichy
Komentarz
-
Komentarz
-
ja również mam ten sam problem. jeszcze nie doszedłem do tego co to może być, ale jak znajdę tylko trochę czasu to się tym pobawię. i faktycznie jest tak jak pisze Maicroft przeładowuje o jakieś 0.2-0.5 baraAMBIENTE
Komentarz
-
Ten LOG jest w okienku "Elektronika silnika" czy juz pod "Pomiary"???
[ Dodano: Czw 05 Lip, 07 08:32 ]
Złe pytanie... juz wiem
Dziękuje za informacje
Lichy
Komentarz
Komentarz