macieks, Bajer polega na tym, ze w jednych jest to tak jak wlasnie w tej instrukcji, w innych trzeba wlaczyc ogrzewanie szyby. Kwestia sprawdzenia u siebie
zakup nowej OII
Zwiń
X
-
zakup nowej OII
Witam,
skończył mi sie leasing, więc niedługo będę zmieniał OI na OII i ciekawi mnie jakie mozliwosci mają dealerzy co do poprawienia ceny na moją korzyść...
może ktos ma jakieś ciekawe doświadczenia negocjacyjne?
podpowiedzcie prosze gdzie moge coś poprawić w cenie, bo chcę kupić:
L&K 2.0 TDI kombi Black Magic (tu nie pokoi mnie brak mozliwości wymiany jasnej skóry na zwykłą ciemną tapicerkę), bez żadnych opcji dodatkowych - 113 100 PLN
lub
Elegance 2.0 TDI kombi Black Magic , opcje dodatkowe: wielofukcyjna kierownica + podgrzewane fotele + czujnik deszczu + xenony - 104 500 PLN
-
-
lekki OT. To moze RS Combi TDI :?: Wyposazenie prawie max i fajny silniczek :diabelski_usmiech Cena zblizona do Twoich propozycjiBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
5% bez problemu dostaniesz
ps.
kazdy tylko nie czarny - to najbardziej gowniany lakier w skodzie :cry:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar19755% bez problemu dostaniesz
ps.
kazdy tylko nie czarny - to najbardziej gowniany lakier w skodzie :cry:
troche mnie przekonywali w salonie, ze w OII jest lepszy ten lakier, hmmm...
Komentarz
-
-
powiem tak na dwuletniej 01 celebrate lepiej mi lakier wygladal niz na rocznym e100 :cry: (oba black medzik)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975powiem tak na dwuletniej 01 celebrate lepiej mi lakier wygladal niz na rocznym e100 :cry: (oba black medzik)
a tak na marginesie, to gdybym z moim lakierem dojechał do serwisu do kwietnia 2007 to zmieściłbym sie w 3-letniej gwarancji lakieru i zrobiliby mi to za free - nowa powłoka lakiernicza, troche mnie tym załamali, ale cóż, życie...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftprzem1978, W obu tych cenach RS TDI bez najmniejszego problemu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez woceka ja mam czarny i jest w super stanie mimo, że ma już trzy latka poprzedni właściciel bardzo dobrze dbanasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez woceka ja myślałem że moja niunia jest najpiękniejsza ad:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
przem1978, Zadzwon do djczas-a gwarantuje cene nizsza niz zaproponowales
A co do zawieszenia. Ogladnij sobie jak zbudowana jest OII, najlepiej z linijka w reku, jesli chodzi o podwozie. Tu nie ma tych problemow co w OI, ze zderzak jest za nisko, ze miska lezy na ziemi itd. Dlatego RS to wcale nie taka zla opcja A Scout rowniez bedzie fajny, wszystko zalezy po czym auto na codzien ma jezdzic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftprzem1978, Zadzwon do djczas-a gwarantuje cene nizsza niz zaproponowales
A co do zawieszenia. Ogladnij sobie jak zbudowana jest OII, najlepiej z linijka w reku, jesli chodzi o podwozie. Tu nie ma tych problemow co w OI, ze zderzak jest za nisko, ze miska lezy na ziemi itd. Dlatego RS to wcale nie taka zla opcja A Scout rowniez bedzie fajny, wszystko zalezy po czym auto na codzien ma jezdzic
Troche mnie pocieszyłeś co do konstrukcji OII, bo w mojej OI na kołach 16/55/205 wale miską po wszystkich koleinach
Dzięki
Komentarz
-
-
nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ
oj, słowo "układ" w IV RP jest niedozwolone, hehe
dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
djczas, tego w/w Elegance mam za 99 tys. brutto + srebne relingi (nie interesuje mnie ich kolor, ale jak dają)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelto djczas pewnie da ci lepsza cene udeż do niego i sie popytaj on ci zrobi konkretna oferte
moze ktoś wie ile jest warta ?
Komentarz
-
Komentarz