macieks, Bajer polega na tym, ze w jednych jest to tak jak wlasnie w tej instrukcji, w innych trzeba wlaczyc ogrzewanie szyby. Kwestia sprawdzenia u siebie
skończył mi sie leasing, więc niedługo będę zmieniał OI na OII i ciekawi mnie jakie mozliwosci mają dealerzy co do poprawienia ceny na moją korzyść...
może ktos ma jakieś ciekawe doświadczenia negocjacyjne?
podpowiedzcie prosze gdzie moge coś poprawić w cenie, bo chcę kupić:
L&K 2.0 TDI kombi Black Magic (tu nie pokoi mnie brak mozliwości wymiany jasnej skóry na zwykłą ciemną tapicerkę), bez żadnych opcji dodatkowych - 113 100 PLN
lekki OT. To moze RS Combi TDI :?: Wyposazenie prawie max i fajny silniczek :diabelski_usmiech Cena zblizona do Twoich propozycji
Bouli Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
ps.
kazdy tylko nie czarny - to najbardziej gowniany lakier w skodzie :cry:
wiem, ze ten lakier jest gówniany bo na mojej 3-letniej juz nie mam śladu po Black Magic i mam grafit mat ale niestety musze miec czarne kombi, tego nie przeskocze
troche mnie przekonywali w salonie, ze w OII jest lepszy ten lakier, hmmm...
Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic
powiem tak na dwuletniej 01 celebrate lepiej mi lakier wygladal niz na rocznym e100 :cry: (oba black medzik)
bo to zalezy od ilości mycia na automyjni, a ja jestem od nich uzalezniony
a tak na marginesie, to gdybym z moim lakierem dojechał do serwisu do kwietnia 2007 to zmieściłbym sie w 3-letniej gwarancji lakieru i zrobiliby mi to za free - nowa powłoka lakiernicza, troche mnie tym załamali, ale cóż, życie...
[quote="Jabar1975"]kazdy tylko nie czarny - to najbardziej gowniany lakier w skodzie [/quoa a ja mam czarny i jest w super stanie mimo, że ma już trzy latka poprzedni właściciel bardzo dobrze dbał :wink: i ja teżnacieram go regularnie
przem1978, W obu tych cenach RS TDI bez najmniejszego problemu
powiem tak, ja sie zastanawiałem nawet nad Scout aby zawieszenie wyzsze było, a Ty mi tu proponujesz auto lezące, ja musze po krawężnikach i na ryby nim jeździć a poza tym, to RS TDI z "moim" wyposażeniem to min. 120 500 PLN
przem1978, Zadzwon do djczas-a gwarantuje cene nizsza niz zaproponowales
A co do zawieszenia. Ogladnij sobie jak zbudowana jest OII, najlepiej z linijka w reku, jesli chodzi o podwozie. Tu nie ma tych problemow co w OI, ze zderzak jest za nisko, ze miska lezy na ziemi itd. Dlatego RS to wcale nie taka zla opcja A Scout rowniez bedzie fajny, wszystko zalezy po czym auto na codzien ma jezdzic
przem1978, Zadzwon do djczas-a gwarantuje cene nizsza niz zaproponowales
A co do zawieszenia. Ogladnij sobie jak zbudowana jest OII, najlepiej z linijka w reku, jesli chodzi o podwozie. Tu nie ma tych problemow co w OI, ze zderzak jest za nisko, ze miska lezy na ziemi itd. Dlatego RS to wcale nie taka zla opcja A Scout rowniez bedzie fajny, wszystko zalezy po czym auto na codzien ma jezdzic
zakupu musze dokonać w Gdańsku, nie wiem czy kolega Djczas tu załatwi mi lepszą cenę, myśle ze wykorzystam swoje doświadczenie i sam coś wynegocjuje min. te 5%
Troche mnie pocieszyłeś co do konstrukcji OII, bo w mojej OI na kołach 16/55/205 wale miską po wszystkich koleinach
Dzięki
przem1978, jeśli bierzesz leasing to nikt nie zmusza cię do kupna w gdańsku auto możesz kupić nawet na Syberii kilku kolegów kupiło samochód w Krakowie za moja pomocą i w większości wypadków przyjeżdżali tylko po odbiór a jeden nawet po odbiór nie przyjechał a autem jeździ
to djczas pewnie da ci lepsza cene udeż do niego i sie popytaj on ci zrobi konkretna oferte
to jest troche skomplikowane, bo mój dealer chce wziaść w rozliczeniu moją OI, poza zjechanym lakierem i przebiegiem 136 kkm jest jak nowa, a nie wiem jeszcze ile mi zaproponuje... najgorsze, ze nigdzie nie moge znaleźć ceny mojego modelu, nawet na allegro nikt takiej nie sprzedaje, bo chyba wariaci sprzedają tak dobre auto
moze ktoś wie ile jest warta ?
Komentarz