zakup nowej OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • przem1978
    Ambiente
    • 2006
    • 201

Zamieszczone przez djczas
    przem1978, dealer nigdy nie da ci dobrej ceny bo on też musi na tym zarobić
    domyslam sie ze od ceny rynkowej musze odjąc ok. 10-15%, ale jaka ona jest ?
    Octavia Combi II 2.0 TDI 140 KM Elegance + xenony '07 Black Magic

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

przem1978, około 20 % jeszcze wycena auta sprawdzenie auta np za auto które warte jest 40 tys ledwo 30 proponują jak masz możliwość to na giełdzie sprzedaj lub z ogłoszenia nie powinno to długo zająć

Komentarz

• przem1978
        Ambiente
        • 2006
        • 201

przem1978, np rs kombi za około 105k w salonie 116k zł
        kusicie mnie wszyscy tą RS a ja także na ryby muszę nią jeździć ;(

dodatkowo sterowanie z kierownicy + czujnik deszczu + podgrzewane fotele + tempomat i ma wszystko co potrzebuję, tzn. śmierć w oczach z tymi 170 KM

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

przem1978, cenę scouta zrobię ci jutro

Komentarz

• lilo
            RS
            • 2006
            • 4315
            • Mercedes-Benz

przem1978, Ja kupiłem z Gdańska od Plichty i dostałem 8,5tyś rabatu.
            A o cenie trzeba rozmawiać z Krzysztofem on dużo potrafi zdziałać :szeroki_usmiech
            Daniel

Komentarz

• przem1978
              Ambiente
              • 2006
              • 201

przem1978, cenę scouta zrobię ci jutro
              i zaczynasz dobrze gadać kolego , czekam

ale juz wiem, ze czas oczekiwania jest ok. 4 miechy podobno

Komentarz

• djczas
                RS
                • 2005
                • 9612

przem1978, niestety długo sie czeka

Komentarz

• przem1978
                  Ambiente
                  • 2006
                  • 201

Zamieszczone przez lilo
                  przem1978, Ja kupiłem z Gdańska od Plichty i dostałem 8,5tyś rabatu.
                  A o cenie trzeba rozmawiać z Krzysztofem on dużo potrafi zdziałać :szeroki_usmiech
                  jaki ten świat mały

Komentarz

Zamieszczone przez przem1978
                    nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ

dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
                    Jeśli kupiłeś u tego dilera 4 Skody, to on sam z siebie i od razu powinien zaproponować Ci taką cenę, która zmiażdży propozycje innych sprzedawców.
                    Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.

Komentarz

• przem1978
                      Ambiente
                      • 2006
                      • 201

Zamieszczone przez Kaszana
                      nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ

dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
                      Jeśli kupiłeś u tego dilera 4 Skody, to on sam z siebie i od razu powinien zaproponować Ci taką cenę, która zmiażdży propozycje innych sprzedawców.
                      Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.
                      zgadzam sie z Tobą, na pewno tak będzie jak pójde do niego po całą ofertę, a jak nie, to zmienie dealera

Komentarz

• djczas
                        RS
                        • 2005
                        • 9612

przem1978, to idź do niego i podaj mi to co ci zaproponował

Komentarz

• Forest
                          Ambiente
                          • 2004
                          • 133

Słuchaj, jak chcesz tanio i dobrze to idź do Groblewskiego - na pewno dostaniesz lepszą cenę niż u Plichty. Mój przyjaciel tam pracuje, także wiem o czym mówię. Jak się będziesz wybierał to daj znać. Podam Ci namiary na niego to sobie z nim pogadasz. Pozdrawiam.

Komentarz

Zamieszczone przez karmel
                            to djczas pewnie da ci lepsza cene udeż do niego i sie popytaj on ci zrobi konkretna oferte
                            to jest troche skomplikowane, bo mój dealer chce wziaść w rozliczeniu moją OI, poza zjechanym lakierem i przebiegiem 136 kkm jest jak nowa, a nie wiem jeszcze ile mi zaproponuje... najgorsze, ze nigdzie nie moge znaleźć ceny mojego modelu, nawet na allegro nikt takiej nie sprzedaje, bo chyba wariaci sprzedają tak dobre auto

moze ktoś wie ile jest warta ?
                            Sprawdź w PZU lub u innego ubezpieczyciela ewentualnie u dilera lub jakimś komisie - oni mają książki Infoexperta lub Eurotaxu, w których znajdziesz wartość swojego auta.
                            Wydaje mi się, że aż szkoda zostawiać auto w rozliczeniu dilerowi - sprzedając sam
                            uzyskasz wyższą cenę.

Komentarz

• lilo
                              RS
                              • 2006
                              • 4315
                              • Mercedes-Benz

Zamieszczone przez Forest
                              Słuchaj, jak chcesz tanio i dobrze to idź do Groblewskiego
                              Jak ja kupowałem to Plichta dał lebszą cene niż Groblewski nawet w Starogardzie Gdańskim nie przebili Plichty .
                              Ja obiechałem wszystkie salony i zebrałem ich oferty pojechałem do Plichty i on zrobił cene najładniejszą do tego dorzucił blokadę skrzyni biegów i dywaniki gumowe i wykładzinę do kufra
                              Daniel

Komentarz

• Forest
                                Ambiente
                                • 2004
                                • 133

Celebrate 110KM liftback jest warty wg InfoEkspert 42300. Także Twoja będzie pewnie ciut droższa. Cena rynkowa to coś koło 44 tys jeśli jest bezwypadkowa, może troszkę więcej. Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...