Zamieszczone przez djczas
zakup nowej OII
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczasprzem1978, np rs kombi za około 105k w salonie 116k zł
dodatkowo sterowanie z kierownicy + czujnik deszczu + podgrzewane fotele + tempomat i ma wszystko co potrzebuję, tzn. śmierć w oczach z tymi 170 KM
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez przem1978nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ
dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KaszanaZamieszczone przez przem1978nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ
dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez przem1978Zamieszczone przez karmelto djczas pewnie da ci lepsza cene udeż do niego i sie popytaj on ci zrobi konkretna oferte
moze ktoś wie ile jest warta ?
Wydaje mi się, że aż szkoda zostawiać auto w rozliczeniu dilerowi - sprzedając sam
uzyskasz wyższą cenę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ForestSłuchaj, jak chcesz tanio i dobrze to idź do Groblewskiego
Ja obiechałem wszystkie salony i zebrałem ich oferty pojechałem do Plichty i on zrobił cene najładniejsządo tego dorzucił blokadę skrzyni biegów i dywaniki gumowe i wykładzinę do kufra
Daniel
Komentarz
-
Komentarz