Zamieszczone przez djczas
zakup nowej OII
Zwiń
X
-
kusicie mnie wszyscy tą RS a ja także na ryby muszę nią jeździć ;(Zamieszczone przez djczasprzem1978, np rs kombi za około 105k w salonie 116k zł
dodatkowo sterowanie z kierownicy + czujnik deszczu + podgrzewane fotele + tempomat i ma wszystko co potrzebuję, tzn. śmierć w oczach z tymi 170 KM
Komentarz
-
-
Kaszana
Jeśli kupiłeś u tego dilera 4 Skody, to on sam z siebie i od razu powinien zaproponować Ci taką cenę, która zmiażdży propozycje innych sprzedawców.Zamieszczone przez przem1978nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ
dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.
Komentarz
-
zgadzam sie z Tobą, na pewno tak będzie jak pójde do niego po całą ofertę, a jak nie, to zmienie dealeraZamieszczone przez KaszanaJeśli kupiłeś u tego dilera 4 Skody, to on sam z siebie i od razu powinien zaproponować Ci taką cenę, która zmiażdży propozycje innych sprzedawców.Zamieszczone przez przem1978nie chodzi o Gdańsk ale o dealera z którym mam pewien układ
dla kilku tysiecy nie bede przeciez zdradzał mojego dealera, u którego kupiłem juz 4 różne skody, chyba ze mówimy o różnicy 10 tys i wiekszej hmmm....
Jeśli tak nie jest, to trzeba jak najszybciej uciekać od takiego dilera.
Komentarz
-
-
Kaszana
Sprawdź w PZU lub u innego ubezpieczyciela ewentualnie u dilera lub jakimś komisie - oni mają książki Infoexperta lub Eurotaxu, w których znajdziesz wartość swojego auta.Zamieszczone przez przem1978to jest troche skomplikowane, bo mój dealer chce wziaść w rozliczeniu moją OI, poza zjechanym lakierem i przebiegiem 136 kkm jest jak nowa, a nie wiem jeszcze ile mi zaproponuje... najgorsze, ze nigdzie nie moge znaleźć ceny mojego modelu, nawet na allegro nikt takiej nie sprzedaje, bo chyba wariaci sprzedają tak dobre autoZamieszczone przez karmelto djczas pewnie da ci lepsza cene udeż do niego i sie popytaj on ci zrobi konkretna oferte
moze ktoś wie ile jest warta ?
Wydaje mi się, że aż szkoda zostawiać auto w rozliczeniu dilerowi - sprzedając sam
uzyskasz wyższą cenę.
Komentarz
-
Jak ja kupowałem to Plichta dał lebszą cene niż Groblewski nawet w Starogardzie Gdańskim nie przebili Plichty .Zamieszczone przez ForestSłuchaj, jak chcesz tanio i dobrze to idź do Groblewskiego
Ja obiechałem wszystkie salony i zebrałem ich oferty pojechałem do Plichty i on zrobił cene najładniejszą
do tego dorzucił blokadę skrzyni biegów i dywaniki gumowe i wykładzinę do kufra
Daniel
Komentarz
-

Komentarz