Zamieszczone przez Bouli
[O1] Co myslicie o 2.0 4x4
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QBAja tam maniakiem gier nie jestem, zwlaszcza bijatyk A ostatni raz w Mortala gralem prawie 10 lat temuBouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BouliJuż wiem chyba co mnie zmyliło :idea: Mimo ze to sa 100 konne jednostki to na osłonach silników i na klapach D i I (z TDI) jest czerwone i stad myslalem ze to 130KMTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PeterKJeżdżę 2.0 AZJ z 2003 od szczeniaczka, Bezproblemowo, oleju między przeglądami też nie leję. Średnie spalanie - ok 8,5/100 (głównie miasto). Silnik bardzo elastyczny - jeździ się prawie jak dieslem , wskazówka dość rzadko o 4000 rpm zahacza.
LPG zainstalowałem w zeszłym tygodniu mając 114kkm na liczniku. Na 37l przejechałem 380km i pewnie do 400 jeszcze bym dociągnął, specjalnych różnic między Pb/LPG poza innym odgłosem silnika przy przyspieszaniu nie ma - przy spokojnej jeździe, niespokojnej jeszcze nie było okazji odbyć.
P.ozdrawiam
O1 AZJ '03
w tej co ogladałem wyglada na to, ze komuś strasznie sie rece trzesły :roll:Octavia 1.6 AEE 165tys przeb.
Komentarz
-
Komentarz