Plusy minusy OI i OII

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

Fery, masz absolutną rację. Zadbany egz. MUSI kosztować i nikt trzeźwo myślacy nie odda zadbanego i wychuchanego auta za bezcen (wiem to dobrze, bo 2 miesiace temu sprzedawałem swoje auto i pomimo ceny z górnej granicy rocznika sprzedałem je bez najmniejszych problemów).
    Także Grubeer, zwracaj uwagę raczej na egz. z górnymi cenami danego rocznika (małe prawdopodobieństwo trafienia szrota podszykowanego do sprzedaży) - wydasz tylko pozornie wiecej bo auto odwdzieczy Ci sie bezproblemową eksploatacją po zakupie
    Zamieszczone przez GRUBEER
    duzo znajomych poleca mi raczej zeby brac roczne max 2-3 letnie ale na raty a gotowke trzymac sobie na koncie i niech sobie tam pracuje
    To samo bym Ci polecił Szkoda zamrażać sporej gotówki w samochodzie który i tak przeciez traci na wartości. Lepiej tę gotówkę zainwestować.
    Zamieszczone przez GRUBEER
    tak jak wszyscy chcial bym zeby byl jak najlepiej wypasiony i jak najmlodszy
    Ja bym polecał Ci kupić auto jak najmłodsze i z jak najmniejszym przebiegiem, nawet kosztem skromniejszego wyposażenia.
    Czarny Elegance

Komentarz

Pracuję...