Panowie anglo języczni moze spytajcie sie kolegi "czecha" jak rozwiazuja problem szumiacej turbiny w ASV :wink:
moze warto bedzie napisac jakies pismo do mladej w tej sprawie ...
Zaloguje sie pozniej u nich na forum i sie zapytam.
Ostatnio sprawdzalem stan amorkow i na wydruku ,pisala rzeczywista waga auta 1175kg :shock: bylem swiecie przekonany ze octa wazy minimum 1300kg. Do tego w aucie siedzial mechanik co wazyl na oko 60-70kg. Tylko paliwa bylo malo bo ok 10l. Czy oni wage auta sami wprowadzaja do pomiarow czy rzeczywiscie moja octa tyle wazy :?:
Ostatnio sprawdzalem stan amorkow i na wydruku ,pisala rzeczywista waga auta 1175kg bylem swiecie przekonany ze octa wazy minimum 1300kg.
:shock: :shock: :shock:
To moja ważona właśnie podczas sprawdzania stanu amorków, była sporo cięższa...1435kg (i za pierwszym razem coś ok. 1450), też w baku rezerwa + jakiś tam sprzęt audio...no ale aż taka różnica...?Spasła mi sie Octa :szeroki_usmiech
Hm..nie wiem dlaczego jest taka duza roznica w wadze :roll: moja wersja wyposazenie to ICE ,ale nie powino byc chyba az takiej roznicy po miedzy wyposazeniami. :roll:
Hm..nie wiem dlaczego jest taka duza roznica w wadze :roll: moja wersja wyposazenie to ICE ,ale nie powino byc chyba az takiej roznicy po miedzy wyposazeniami. :roll:
No jasne, ze nie - masz wpisana bledna wage. Poza tym nawet w katalogu podane jest, zdaje sie, od 1280 do 1410kg.
BTW: Moja w wersji Elegance wazy 1360 - z mala iloscia paliwa w baku.
No jasne, ze nie - masz wpisana bledna wage. Poza tym nawet w katalogu podane jest, zdaje sie, od 1280 do 1410kg.
BTW: Moja w wersji Elegance wazy 1360 - z mala iloscia paliwa w baku.
Tzn ze do pomiaru amorkow wpisuja wage sami ? :roll:
Nie jest mozliwe, zeby Octavia 1,9 tdi wazyla 1175kg. :roll:
Tym samym bylaby lzejsza od Fabii i chyba nawet od Ibizy PD. Pomysl czy to mozliwe... :?
No wlasnie ,a do tego waga jest z mechanikiem za fajera :roll: Tez czytalem ze octa wazy gdzies kolo 1300kg i na tyle ja szacowalem
Gdzie tu mozna auto zwazyc ? :diabelski_usmiech Jak by jakims cudem sie okazalo ze moja tyle wazy wcale bym sie nie pogniewal :wink:
Komentarz