Zamieszczone przez MiKruS
Waga octy I...
Zwiń
X
-
Waga octy I...
Ostatnio sprawdzalem stan amorkow i na wydruku ,pisala rzeczywista waga auta 1175kg :shock: bylem swiecie przekonany ze octa wazy minimum 1300kg. Do tego w aucie siedzial mechanik co wazyl na oko 60-70kg. Tylko paliwa bylo malo bo ok 10l. Czy oni wage auta sami wprowadzaja do pomiarow czy rzeczywiscie moja octa tyle wazy :?:
-
-
Ostatnio sprawdzalem stan amorkow i na wydruku ,pisala rzeczywista waga auta 1175kg bylem swiecie przekonany ze octa wazy minimum 1300kg.
To moja ważona właśnie podczas sprawdzania stanu amorków, była sporo cięższa...1435kg (i za pierwszym razem coś ok. 1450), też w baku rezerwa + jakiś tam sprzęt audio...no ale aż taka różnica...?Spasła mi sie Octa :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecHm..nie wiem dlaczego jest taka duza roznica w wadze :roll: moja wersja wyposazenie to ICE ,ale nie powino byc chyba az takiej roznicy po miedzy wyposazeniami. :roll:
BTW: Moja w wersji Elegance wazy 1360 - z mala iloscia paliwa w baku.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSNie jest mozliwe, zeby Octavia 1,9 tdi wazyla 1175kg. :roll:
Tym samym bylaby lzejsza od Fabii i chyba nawet od Ibizy PD. Pomysl czy to mozliwe... :?
Gdzie tu mozna auto zwazyc ? :diabelski_usmiech Jak by jakims cudem sie okazalo ze moja tyle wazy wcale bym sie nie pogniewal :wink:
Komentarz
-
-
Na www.tdiracing.pl jest watek o wazeniu samochodow. Podane tam sa namiary na wage.
I nie licz na cud. Bedziesz "wazyl" minimum 150kg wiecej.TDI 205PS
Komentarz
-
Komentarz