cartel1, który :?:bo napewno po kosztach nie sprzedał wiem coś o tym
Jaka octawia
Zwiń
X
-
Podłącze sie do tematu
Co sądzicie to tym?:
samochód octavia II wersja elegance z silnikiem 2.0 TDI kolor czarny ,
wyposażenie w załączniku
cena cennikowa jak w załączniku 94 600 zł
cena specjalna dla Pana po upustach do wyjazdu : 82 000 zł
cena zawiera już autoalarm cliford - bezpilotowy
Polisa Allianz 2100 zł płatna dodatkowo
Dobrze ich przycisnąłem?czy mozna było jeszcze lepiej prosze o opinie fachowców.
pozdrowionka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fanucpawel271182,
Powidz paweł jak to zrobiles z ego przycisnąłes jestem ciekaw
moze pomożesz
Pozdrawiam
A jak to zrobiłem hmmm...pierwsze co zadzwoniłem i spytałem o wersje mind czarną 1.9tdi ale pożniej wymagania rosły(ambiente i wkoncu elegance 2.0 tdi) i na każdy model dostałem większy upust niż u konkurencji . Z uwagi na to ze auto bede trzymał minumum 6-7 lat to postanowiłem kupić na przełomie roku czyli rocznik 2006 kupiony w 2007. Pogadałem z miłą panią naściemniałem ze auto napewno kupie tylko to zależy od pani gdzie itp. Za godzinkę wysłała mi meila którego we wcześniejszym poscie możecie przeczytać cena była atrakcyjna więc odbiór i w pędzel. Tak to wygląda w dużym skrócie
Jedyne co moge poradzić to dzwonić i jeszcze raz dzwonić bo jak bym chciał objechać tyle salonów co obdzwoniłem to do dziś bym jeszcze nie kupił czkawki
pozdrowionka i powodzenia w targowaniu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczaspawel271182, to teraz wiem skąd ta cena auto czasem nie stało na placu dostałeś od emidy tam jakiś rabat a skoda dorzuciła przecenę.
djczas mam pytanko z innej beczki może sie orientujeszczy felgi stalowe 6J x 15 H2 ET 47,
5 x 112 x57 oryginalne od golfa V bedą pasowały do oktavi 2.0 tdi?Bo słyszałem ze przy oktach tym silnikiem są powiększone tarcze hamulcowe i mogą nie pasować. Aaa i czy moge przykręcic stalowe tymi samymi śrubami co aluminiowe(alu oryginalne ze skody)?Teraz mam 205/55/16
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maicroftpawel271182, Do kazdej Octy II pasuja takie felgi. Do zwyklej 2.0 140KM TDI mozna wsadzic nawet felgi 15", ale juz do RS-a musza byc 16"
Dziś przyszły stan idealny przejechane 6000 tyś km i kupił sobie alu. Mam tylko nadzieje ze napewno będą pasować.
pozdrowionka
Komentarz
-
Komentarz