cartel1, który :?:bo napewno po kosztach nie sprzedał wiem coś o tym
Jaka octawia
Zwiń
X
-
Podłącze sie do tematu
Co sądzicie to tym?:
samochód octavia II wersja elegance z silnikiem 2.0 TDI kolor czarny ,
wyposażenie w załączniku
cena cennikowa jak w załączniku 94 600 zł
cena specjalna dla Pana po upustach do wyjazdu : 82 000 zł
cena zawiera już autoalarm cliford - bezpilotowy
Polisa Allianz 2100 zł płatna dodatkowo
Dobrze ich przycisnąłem
?czy mozna było jeszcze lepiej prosze o opinie fachowców.
pozdrowionka
Komentarz
-
-
Emida.Zamieszczone przez fanucpawel271182,
Powidz paweł jak to zrobiles z ego przycisnąłes jestem ciekaw
moze pomożesz
Pozdrawiam
A jak to zrobiłem hmmm...pierwsze co zadzwoniłem i spytałem o wersje mind czarną 1.9tdi ale pożniej wymagania rosły(ambiente i wkoncu elegance 2.0 tdi) i na każdy model dostałem większy upust niż u konkurencji . Z uwagi na to ze auto bede trzymał minumum 6-7 lat to postanowiłem kupić na przełomie roku czyli rocznik 2006 kupiony w 2007. Pogadałem z miłą panią naściemniałem ze auto napewno kupie tylko to zależy od pani gdzie itp. Za godzinkę wysłała mi meila którego we wcześniejszym poscie możecie przeczytać cena była atrakcyjna więc odbiór i w pędzel
. Tak to wygląda w dużym skrócie
Jedyne co moge poradzić to dzwonić i jeszcze raz dzwonić bo jak bym chciał objechać tyle salonów co obdzwoniłem to do dziś bym jeszcze nie kupił czkawki
pozdrowionka i powodzenia w targowaniu
Komentarz
-
-
Tak auto stało na placu ale dla mnie to dobrze bo sprawy załatwiłem w dwa dni. W sumie to nieważne od kogo dostałem rabat czy od emidy czy od skody dla mnie była najważniejsza cena końcowaZamieszczone przez djczaspawel271182, to teraz wiem skąd ta cena auto czasem nie stało na placu dostałeś od emidy tam jakiś rabat a skoda dorzuciła przecenę
.
djczas mam pytanko z innej beczki może sie orientujesz
czy felgi stalowe 6J x 15 H2 ET 47,
5 x 112 x57 oryginalne od golfa V bedą pasowały do oktavi 2.0 tdi?Bo słyszałem ze przy oktach tym silnikiem są powiększone tarcze hamulcowe i mogą nie pasować. Aaa i czy moge przykręcic stalowe tymi samymi śrubami co aluminiowe(alu oryginalne ze skody)?Teraz mam 205/55/16
Komentarz
-
-
Dzieki za info. Wyrwałem od goscia 4 sztuki za 260Zamieszczone przez Maicroftpawel271182, Do kazdej Octy II pasuja takie felgi. Do zwyklej 2.0 140KM TDI mozna wsadzic nawet felgi 15", ale juz do RS-a musza byc 16"
Dziś przyszły stan idealny przejechane 6000 tyś km i kupił sobie alu. Mam tylko nadzieje ze napewno będą pasować.
pozdrowionka
Komentarz
-

[/center:a5df0a9dad]
Komentarz