macieks, ja sie dostosuje co do godziny
Pali mi sie serwis co mam zrobic
Zwiń
X
-
Jak pali się serwis, to znaczy, że musisz udać się do serwisu na przegląd, który zaleca Skoda robić co 15tys. km. Jak mas zautko na gwarze to warto zrobić, by jej nie stracić, ejśli autko po gwarancji możesz serwis zrobić sam albo u zaoprzyjaźnionego mechanika, który wymieni Ci to samo co w serwisie tylko troszku taniej A listę wymiennych podzespołów i co wymienić znajdziesz na forum
[ Dodano: Czw 26 Lip, 07 19:11 ]
Zapomniałem napisać, napisz cały komunikat wyświetlany na liczniku, Nie jest to czasem SERVICE OIL??[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Komentarz
-
-
Wielkie dzięki idę popróbować.
[ Dodano: Czw 26 Lip, 07 20:34 ]
Zamieszczone przez dariuspoloPowinien zadzialac narazie nie spotkalem Octy z malym komputerem gdzie by nie zadzialalo.
"Gdy zaplon jest wylaczony,wcisnac i przytrzymac przycisklicznika przebiegu dziennego, znajdujacy siepod predkoscionmierzem
wlaczyc zaplon i zwolnic przycisk . Na wyswietlaczu pojawi sie komunikat "service" lub "service jetz"
Pokretlo nastawiania zegara tak dlugo trzymac obrucone w prawo, az komunikat zniknie "
Niestety po włączeniu zapłonu pojawiał się komunikat OIL, który pokrętłem od zegara kasowałem (----). ale po ponownym włączeniu zapłonu nadal miga komunikat "INSP"
Może jest jakiś inny sposób wykasowania tego?
PS. co ten komunikat może oznaczać?President HARRY II + ML-145
Komentarz
-
-
wojtass, To se neda pane Havranku.To polega na tym,że poprzeglądzie stacja obsługi zeruje ten parametr i wtedy komputer zlicza kilometry pozostałe do następnego przeglądu.Po przejechaniu odpowiedniej liczby km.informuje o konieczności dokonania przeglądu.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
Komentarz