Często padają stwierdzenia "normalna jazda" lub "ostrzejsza", mam pytanie jazda autostradą w zakresie obrotowym 2800-3200 na odcinku 500 km jest jazdą normalną czy ostrzejszą? Pytam bo od dłuższego czasu mnie to zastanawia
przeglad 15 kkm
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MiKruSNiewiele. Wymienia olej, filtr oleju i powietrza, sprawdza bledy i zresetuja wskaznik serwisowy + ogolne przejzenie samocho
[ Dodano: Nie 25 Paź, 09 19:36 ]
Zamieszczone przez szkodzisławSprawdź, bo na forum wyczytałem, że komuś "fachowcy" w ASO przestawili przeglądy ze zmiennych na stałe.
[ Dodano: Nie 25 Paź, 09 19:37 ]
Zamieszczone przez Rafał 82Często padają stwierdzenia "normalna jazda" lub "ostrzejsza", mam pytanie jazda autostradą w zakresie obrotowym 2800-3200 na odcinku 500 km jest jazdą normalną czy ostrzejszą? Pytam bo od dłuższego czasu mnie to zastanawiapozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
3200 podchodzi już pod prędkość 150-160 km/h. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że nie katuję silnika a to mnie najbardziej zastanawiało. Oczywiście wyskoki pod 4000 mi się zdarzają, ale na krótkich odcinkach, więc uważam to za normalne :szeroki_usmiech
1900-2100 też mnie raczej nie dotyczy,bo za nudno by było
Dzięki za info
Komentarz
-
Komentarz