Paulina, Dziękuję za mikołaja
Filtr czastek stalych, Octavia 2, 1,9 tdi 105 KM, pomocy!
Zwiń
X
-
Filtr czastek stalych, Octavia 2, 1,9 tdi 105 KM, pomocy!
Witam, jestem nowym uzytkownikiem i na wstepie witam wszystkich. Mam problem z moja prawie nowa octavia. Jest z tego roku, silnik 1,9tdi 105 KM, przebieg 24000 km, wczoraj zapalila mi sie kontrolka od filtra czasteczek stalych, zadzwonilem do ASO i poradzili mi jechac przez dluzszy czas predkoscia okolo 70 km/h, przy 3000obr/min <80km/h>, uczynilem to i po 10 minutach jazdy lampka zgasla. Jestem tylko ciekawy kiedy mi sie zapali znowu? macie jakies rady na to?Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
-
-
mushroom, inny silnik ale zasada działania identyczna - przeczytaj a bedziesz wiedział co, gdzie jak i dlaczego http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=10256&start=0
Komentarz
-
-
dzieki za informacje, ale dziwi mnie to bo generalnie auto jest uzywane do jezdzenia w trasie, auta ma 3 miesiace a juz 24000km przejechane, moze czas sie przesiasc z vpower na zwykly ON?? w kazdym razie dzieki za info, wlasnie wychodzac z domu zauwazylem ze chcieli mi chyba skubnac moja octavke, wylamany wklad zamka w drzwiach kierowcy, jade na psiarnie a pozniej do aso zamowic nowy wklad. Pozdrawiam.Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Komentarz
-
-
Ale u nas do 1.9 i 2.0 jest w opcji i to sporo płatnej.
Dałeś sobie to Kolego wcisnąć ?
Czy fura sprowadzana ?www.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
auto jest sluzbowe, i na niemieckich blachach, wiec filterek byl gratis chlopaki w serwisie w polsce tez oczka wybaluszyli jak mi olej wymieniali
mam pytanie czy mozna go jakos odblokowac??? max 195km/h na liczniki co w realu daje jakies 185,Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma
Komentarz
-
Komentarz