Octavia poszła do ludzi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Mokart
    Drive
    • 2005
    • 40

Octavia poszła do ludzi

Zamieszczone przez Perfee
    Samiec, to było wspaniałe spotkanie.......Serdecznie Pozdrawiam!
    Moje to nie bylo pierwsze spotkanie klubowicza, ale za to pierwsze rozpoznanie po znaczku na grilu Do tego u mnie znaczek tez sie przydal, bo bys nie wiedzial czemu na ciebie trabie :wink:
    Pozdrawiam
  • perfex
    L&K
    • 2005
    • 1117

Octavia poszła do ludzi

Dzis przestatałem być pełnoprawnyn członkiem OCP . Czerwona "raczej szybka" Octa z naklejką OCP z tyłu bedzie teraz ujeżdzać podkarpackie dukty.
    Pierwszy raz mam "kaca" po sprzedaży A mówi się, że człowiek cieszy się 2 razy, jak kupi i jak sprzeda.. No ale nic, pieniądze na ważniejsze rzeczy potrzebne (dom) a może kiedyś jeszcze wrócę do Octy jakby jakieś Mocne robili, no i nie diesle
    Ps. Bede wystawiał na sprzedaż na naszej giełdzie przedni zderzak, który kiedyś miał BaPit, zimówki i tłumik końcowy seryjny :lol:
    Pozdrawiam
    perfex

Octavia HTP

Komentarz

• juhas77
      Drive
      • 2007
      • 72

Nie żałuje się auta które się sprzedało bo podobno będzie się psuło nowemu właścicielowi.
      Juhas
      Octavia Combi 1,9 tdi 110 KM, 2000 rok
      Suzuki RF 900 R, 145 KM, 1996 rok

Komentarz

• sebasuperb
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1318

perfex, gdzie dokładnie na podkapracie, bo ja jestem z podkarpacia może wyczaje usera jak to niedaleko mnie gdzieś ten szczęśliwiec
        [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• perfex
          L&K
          • 2005
          • 1117

Zamieszczone przez sebasuperb
          perfex, gdzie dokładnie na podkapracie, bo ja jestem z podkarpacia może wyczaje usera jak to niedaleko mnie gdzieś ten szczęśliwiec
          Nisko. Nie wiem jaki masz motor, ale ciężko będzie ci się z nim pościgać
          Pozdrawiam
          perfex

Octavia HTP

Komentarz

• sebasuperb
            L&K
            S_OCP Member
            • 2006
            • 1318

Zamieszczone przez perfex
            Nisko. Nie wiem jaki masz motor, ale ciężko będzie ci się z nim pościgać
            Hyhy a jaki tam silnieczek miałeś i ile koniczków ;> :diabelski_usmiech
            [scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]

Komentarz

• perfex
              L&K
              • 2005
              • 1117

1.8T/192KM :twisted:
              Pozdrawiam
              perfex

Octavia HTP

Komentarz

• sebasuperb
                L&K
                S_OCP Member
                • 2006
                • 1318

Zamieszczone przez perfex

1.8T/192KM :twisted:
                Hehe spoko Kawałek do Niska mam, ale możem czase kierownik może będzie w moim rejonie.

A tak btw mam nadzieję że uświadomiłeś mu co to OCP i zachęciłeś do rejestracji na forumiku ;> :P :szeroki_usmiech

Pozdro!

Komentarz

• jlupino
                  Rider
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 362

Znam ten ból po sprzedaży wozu.Zanim kupiłem octe sprzedałem accorda z '92 w super stanie i gdy nowy własciciel wsiadał do niej na parkingu przed blokiem o odjezdzał to moj 3-letni synek zalewał sie łzami na balkonie.Reszte dnia miałem z głowy wymyslając bajki co sie bedzie z hondą działo.
                  A tak na marginesie co dodałeś,zeby te 192 kuce miec i ile cie to wyszło?
                  Jaro

Komentarz

• Hubol
                    Drive
                    S_OCP Member
                    • 2005
                    • 79

Ja też nie dawno sprzedałem moją Octe, żal d.... ściskał, a żonka łzy w oczach miała jak klient spod okna odjeżdżał. Na szczęście tydzień później miałem już drugą tylko 6 latek młodszą - nawet kolor ten sam ;-)

Pozdrawiam

Ps. Jak samochód do d... to po sprzedaży człowiek by się z radości wódki napił.
                    A jak wszystko było OK, to też by się napił ale z żalu.
                    Hołdys Królem jestttt........

----------------------------------------
                    Octavia 1,9 TDI/ASV/110KM Drive
                    CB Johny II + Presidet ML-145

Komentarz

• djczas
                      RS
                      • 2005
                      • 9612

jlupino, program ale ty masz automat z tego co pamiętam i może być różnie

Komentarz

• perfex
                        L&K
                        • 2005
                        • 1117

Zamieszczone przez djczas
                        jlupino, program ale ty masz automat z tego co pamiętam i może być różnie
                        U mnie było: dobra seria+program Unitronic+dolot do turbo Unitronic+tłumik końcowy el-tec. Wyszło 192km/282Nm z bardzo gładkim wykresem i auto ciągnie od dołu do góry praktycznie równo.
                        Pozdrawiam
                        perfex

Octavia HTP

Komentarz

Pracuję...