Samiec, to było wspaniałe spotkanie.......Serdecznie Pozdrawiam!
Moje to nie bylo pierwsze spotkanie klubowicza, ale za to pierwsze rozpoznanie po znaczku na grilu Do tego u mnie znaczek tez sie przydal, bo bys nie wiedzial czemu na ciebie trabie :wink:
Pozdrawiam
Dzis przestatałem być pełnoprawnyn członkiem OCP . Czerwona "raczej szybka" Octa z naklejką OCP z tyłu bedzie teraz ujeżdzać podkarpackie dukty.
Pierwszy raz mam "kaca" po sprzedaży A mówi się, że człowiek cieszy się 2 razy, jak kupi i jak sprzeda.. No ale nic, pieniądze na ważniejsze rzeczy potrzebne (dom) a może kiedyś jeszcze wrócę do Octy jakby jakieś Mocne robili, no i nie diesle
Ps. Bede wystawiał na sprzedaż na naszej giełdzie przedni zderzak, który kiedyś miał BaPit, zimówki i tłumik końcowy seryjny :lol:
Znam ten ból po sprzedaży wozu.Zanim kupiłem octe sprzedałem accorda z '92 w super stanie i gdy nowy własciciel wsiadał do niej na parkingu przed blokiem o odjezdzał to moj 3-letni synek zalewał sie łzami na balkonie.Reszte dnia miałem z głowy wymyslając bajki co sie bedzie z hondą działo.
A tak na marginesie co dodałeś,zeby te 192 kuce miec i ile cie to wyszło?
Ja też nie dawno sprzedałem moją Octe, żal d.... ściskał, a żonka łzy w oczach miała jak klient spod okna odjeżdżał. Na szczęście tydzień później miałem już drugą tylko 6 latek młodszą - nawet kolor ten sam ;-)
Pozdrawiam
Ps. Jak samochód do d... to po sprzedaży człowiek by się z radości wódki napił.
A jak wszystko było OK, to też by się napił ale z żalu.
jlupino, program ale ty masz automat z tego co pamiętam i może być różnie
U mnie było: dobra seria+program Unitronic+dolot do turbo Unitronic+tłumik końcowy el-tec. Wyszło 192km/282Nm z bardzo gładkim wykresem i auto ciągnie od dołu do góry praktycznie równo.
Komentarz