czesc,
ostatnio poruszałem na forum jaki model OII powinienem kupić: RS czy L&K i co wyszło ...????
własnie jestem nad dylematem czy mam kupić VW Jetta czy jego odpowiednik kombi czyli VW Golf Variant - przepraszam wszystkich skodziarzy, ale na 99% bedzie to jednak VW - to jest naprawdę inna kultura jazdy, lepsze materiały a cena ta sama...
ostatnio poruszałem na forum jaki model OII powinienem kupić: RS czy L&K i co wyszło ...????
własnie jestem nad dylematem czy mam kupić VW Jetta czy jego odpowiednik kombi czyli VW Golf Variant - przepraszam wszystkich skodziarzy, ale na 99% bedzie to jednak VW - to jest naprawdę inna kultura jazdy, lepsze materiały a cena ta sama...

Zanim kupiłem O2 przesiedziałem parę godzin w Golfie, Golfie Plusie, a nawet w Touranie. I jedyny wniosek, do jakiego wówczas doszedłem, to to, że po co mam zostawiać parę czy parenaście kPLN dodatkowo w salonie, skoro O2 to inne opakowanie dla tego samego contentu :diabelski_usmiech Przy przesiadce z O2 do Golfa absolutnie nie ma poczucia skoku jakościowego, ot zmiana firanek w tym samym pokoju raczej. Żeby zrozumieć o czym piszę, wsiądź do Skody, potem do Golfa, a potem do Audi... W przypadku tego ostatniego różnicę czuć, i to dość wyraźnie, ale bynajmniej nie w przypadku tego drugiego... Jak pisał Mikrus, jeśli czułeś jakieś wibracje po tym, jak wsiadłeś do Golfa, to musiała być siła autosugestii

Komentarz