ale od kiedy to VW samochod do lansu... :rofl :haha:
JETTA 1,9SE Czy Nowa Octavia
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez QBAale od kiedy to VW samochod do lansu... :rofl :haha:
żeby nie było - są to bardzo fajne samochody, sam do niedawna miałem dwa w ciagu dwóch lat i jeździło się super. Niestety nie mam charakteru lansera i jakość nie potrafiłem wykorzystać tego atutu jakim była taka wypasiona fura :lol:
Komentarz
-
-
Kolego lepiej kup sobie Bore, bo teraz nie robią bezawaryjnych aut. Borą przejechałem 300000 i zepsuł się tylko czujnik stopu. Octavia 2 jest pełna usterek. Nowe vw też mają podobne usterki./. Jest raczej ciekawsza niż Jetta. Nie za duża nie za mała. Ale nie wierzę, że nie padł Ci przepływomierz przed 100 tys. km /taka "gwarantowana" usterka w tych silnikach/.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez IronZamieszczone przez QBAZamieszczone przez tomekjmopljaki jest jeden element wspólny między Octavią a Porsche -... była to pierwsza rzecz jaką zauważyłem
- oj jak się tym samochodem jechało ... bosko :szeroki_usmiech
Sorry za jeszcze większy OT
od razu powiem że użytkownikowi Bentleya po tej informacji koparka opadła do ziemi :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6Zamieszczone przez IronZamieszczone przez QBAZamieszczone przez tomekjmopljaki jest jeden element wspólny między Octavią a Porsche -... była to pierwsza rzecz jaką zauważyłem
- oj jak się tym samochodem jechało ... bosko :szeroki_usmiech
Sorry za jeszcze większy OT
od razu powiem że użytkownikowi Bentleya po tej informacji koparka opadła do ziemi :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Ja miałem okazje umilić kolesiowi odbiór A8 nówka sztuka w salonie mu siary na robiłem krytykował jak mógł skode aż natrafił na mnie znalazłem mu parę elementów ze skody to omało co na zawał nie zszedł a tak ładnie sie pluł na temat skody na koniec skwitowałem że skoda jest jedną z najstarszych marek samochodowych na świecie i tu był kolejny cios w jego ego
Komentarz
-
-
Kaszana
Jetta nie podoba mi się zupełnie - uważam, że jest to auto całkowicie pozbawione stylu,
wyglądające jak sklejone z dwóch samochodów. Z przodu Golf, a z tyłu Passat.
Oba te auta wyglądają nieźle, ale ich "połączenie" nie wyszło Jetcie na dobre.
Osobiście bez sekundy zastanowienia wybrałbym Octavię, ale nie ze względu na wygląd, ale inne aspekty, o których nie chce mi się rozpisywać.
Nie należy jednak zapominać, że to VW jest dawcą całej technologii , bez VW Skoda niewiele by znaczyła i napewno nie robiłaby takich fajnych aut.
Komentarz
-
jak juz chcecie porownywac do aut "troche" wyzszej klasy to jesli sie nie myle Lambo (chyba Gallardo) na maxidota z .... :szeroki_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasJabar1975, a bugatti veyron też ma coś wspólnego ze skodą
na mysl o obu mocze sie w nocy :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Zamieszczone przez djczasJabar1975, a bugatti veyron też ma coś wspólnego ze skodą
na mysl o obu mocze sie w nocy :diabelski_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWmoże można je jeszcze zahamować lub leczyćna szczescie ktos wymyslil pieluche dla doroslych (cialem - bo duchem coraz mlodszy jestem) :szeroki_usmiech
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz