Piotrek polecam uwazne przeczytanie pierwszej i drugiej strony tego dlugasnego watku. W moim odczuciu do chwili gdy Mikrus dokonal nadinterpretacji wypowiedzi Jara - doszukujac sie w niej niesamowitej wrecz zlosliwosci wobec MT. Moze ja slepy jestem ale wypowiedzi o tym ze do czegos podchodzi sceptycznie i ze MT nie jest cudotworca maja niewiele wspolnego z blyskawicznym podsumowaniem dzialalnosci Jaro na forum i daniem mu ostrzezenia a chwile pozniej zakazu pisania. Ja rozumiem ze przerwal wam chlopak (pozdro dla Szkody Mikrusa i Berniego :diabelski_usmiech ) te wszystkie ohy i ahy na temat podatnego egzemplarza - ale zeby go od razu na wczasy wysylac to lekka przesada.
Pawel widze ze jakis doktorat z dyszli w miedzyczasie zrobiles :diabelski_usmiech
pokaz Piotrus gdzie bo szukam i szukam .....
Moim zdaniem (ktore pewnie was nie interesuje), zareagowaliscie dosc nerwowo na sceptyzm (badz co badz grzeczny i wywazony) jednego z forumowiczow, zupelnie niepotrzebnie bo gosc sie okazal honorowy i sam chcial rozwiac swoje watpliwosci jadac na inna hamownie. Za nadgorliwosc dostal co dostal i tyle ....
Nie bardzo tylko rozumiem po co taki sposob rozwiazywania sporow ....
Pawel widze ze jakis doktorat z dyszli w miedzyczasie zrobiles :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez Purchawa
Moim zdaniem (ktore pewnie was nie interesuje), zareagowaliscie dosc nerwowo na sceptyzm (badz co badz grzeczny i wywazony) jednego z forumowiczow, zupelnie niepotrzebnie bo gosc sie okazal honorowy i sam chcial rozwiac swoje watpliwosci jadac na inna hamownie. Za nadgorliwosc dostal co dostal i tyle ....
Nie bardzo tylko rozumiem po co taki sposob rozwiazywania sporow ....
Komentarz