Miałem ten sam problem jak wymieniałem głosniki(na alpine).Ale robili mi to w specjalnym zakładzie.Walili młotkiem równo :lol: ale wygieli i nic sie nie dzieje ,a głośniki mam juz z rok czasu.
Octavia 2 ELEGANCE + wypas = 13000 euro - link do strony
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
Octavia 2 ELEGANCE + wypas = 13000 euro - link do strony
Salon w Mińsku na Białorusi
Powiedzcie co mi daje wyświetlacz Maxi - DOT
Z tego co rozumiem dubluje on wskazania kompa + wyświetla informacje z CD fabrycznego
Wersja Elegance - 12150 EURO plus dodatki
U mnie dopas kosztuje tyle
ESP - 331 EURO
Tempomat - 120 EURO
CD - 280 EURO
Metalic - 250 EURO
Alarm - 150 EURO
I do tego jakieś 3% zniżki bez targowania się
Z resztą jest tam cennik opcji porównajcie sami ile u nas zdzierają.
Jak to pomnoży x 4 to wyjdą ceny w pln - a to chyba taniej niż w kraju
OOOO - na pewno mniej u nas
ESP - 2700 pln - u mnie połowa
Alarm - 1200 pln - u mnie też połowa
CD - 1600 pln - i to też połowa
Niezłe przebicie
PS
A cena jest bez opłat celnych ale mnie to akurat nie dotyczy
-
AWARIA!
Komentarz
-
Zamieszczone przez MartinezJa pierdole 15600 EUR za Elegance 2.0 TDI - około 66.000 PLN. :shock:
Jakby chcial sprowadzic to niestety oplaty wynioslyby 25.000PLN, no chyba, zeby znalezc kogos kto na przesiedlenie mienia by przywiozl. :idea:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruS...no chyba, zeby znalezc kogos kto na przesiedlenie mienia by przywiozl. :idea:
tzn sprzedać może, tyle że poniesie wtedy wszystkie opłaty celno-skarbowe :evil:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
AWARIA!
Co do mienia podpowadam
Dyplomata może kupić samochód ostatniego dnia pobytu w kraju pobytu
Zwykły śmiertelnik musi nim jeździć minimum 6 miesięcy w kraju pobytu (kiedyś było 12)
Po powrocie do kraju nie można sprzedać tego samochodu przez minimum rok
[ Dodano: Czw 14 Kwi, 05 10:27 ]
Furka w kraju kosztuje np. 80 000 pln
Za granicą powiedzmy 60 000 pln
Kupują furkę zjeżdżają do kraju - po tygodniu ktoś daje im (teść, szwagier, brat) 70 000 pln - ten zyskuje 10 000 pln i tamten 10 000 pln a że jeździ przez ileś tam miechów nie na swoim dowodzie - nie jest to zabronione przecież - a po ustawowych 12 miesiącach spisują umowę kupna sprzedaży i jest git - wszystko legalnie.
Komentarz
-
Re: Octavia 2 ELEGANCE + wypas = 13000 euro - link do strony
Zamieszczone przez attachePowiedzcie co mi daje wyświetlacz Maxi - DOT
Z tego co rozumiem dubluje on wskazania kompa + wyświetla informacje z CD fabrycznego
Duzy wskaznik syglalizujacy ktore drzwi sa otwarte i jednoczesnie obsuguje czujniki cisnienia w kolach.
Jest tryb wyswietlania RDSu z radia.
Wyswietla komunikaty o bledach, serwisie, przepalonych zarowkach, niskim poziomie oleju, plynu w sprysku... itp, itd
Pozatym jeszcze fajne wyglada :wink: :szeroki_usmiechA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
Wersja Elegance - 12150 EURO plus dodatki
U mnie dopas kosztuje tyle
ESP - 331 EURO
Tempomat - 120 EURO
CD - 280 EURO
Metalic - 250 EURO
Alarm - 150 EURO
Komentarz
-
-
AWARIA!
Z tego, co czytałem w ulotce O2 wynika, że diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma :?), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
Komentarz
-
AWARIA!
diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma ), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PerfeeZ tego, co czytałem w ulotce O2 wynika, że diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma :?), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
Komentarz
-
-
AWARIA!
Zamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez PerfeeZ tego, co czytałem w ulotce O2 wynika, że diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma :?), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
Komentarz
-
Zamieszczone przez adik_sZamieszczone przez MaicroftZamieszczone przez PerfeeZ tego, co czytałem w ulotce O2 wynika, że diagnoza ciśnienia powietrza w kołach nie pochodzi z umieszczonych tam czujników (bo ich tam nie ma :?), tylko z obliczenia i porównywania prędkości obrotowej wszystkich kół.
No to 500zl wyrzucone w bloto, biorac ten system. Kilka miesiecy i cos sie w nim wysra to okaze sie ze nie mozna wiecej niz 80km/h jechac i wtedy bedzie frajda.
Komentarz
-
-
danielpoz
w "porsze" bylo to 20 lat temu a moze nawet troszke dawniej :wink:
a co do glownego tematu to nalezy doliczyc VAT i akcyze ale i tak pewnie taniej wychodzi
Komentarz
Komentarz