Zamieszczone przez hEllo)
[O1] Czy do zamontowania haka w O1 potrzebny jesz moduł ?
Zwiń
X
-
[O1] Czy do zamontowania haka w O1 potrzebny jesz moduł ?
czy do podpięcia wiazki elektrycznej przy montowaniu haka w O1 z 2006r potrzebny jest moduł czy wystarczy podpiąc wiązkę pod lampę? mechanik twierdzi że w modelach po 2004 r potrzebny jest moduł ale wydaje mi sie że dotyczy to O2. przeglądałem forum ale nie trafiłem na jakieś jednoznaczne informacje, tak wiec prosiłbym o jakies w miare szybkie informacje gdyz jutro chciałbym go zamontowacOctavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
-
-
Zamieszczone przez MaicroftW OI moim zdaniem nic nie trzeba. Mozna kupic w ASO oryginalna wiazke za okolo 100zl i podpiac ja pod dowolny jak P&P i musi dzialac.
można też kupiću żywany i wiązka będzie w komplecie.
montaż bardzo banalny dla średniego majsterkowicza.1.9 TDI ALH (seria) kombi 286 tys km i nabijam wiecej
www.samochodowy-warsztat.prv.pl/
Komentarz
-
-
A ja dodam od siebie, że oczywiście trzeba się podłączyć pod obie lampy, bo przecież kierunkowskazy są też w przyczepie potrzebne.
Sam zakładałem hak oryginalny - wygląda to tak, że wtyczki z lamp się wypina, wpina w oryginalną wiązkę, na której są wtyczki które się wtyka do lampy. Czyste P&P, bez cięcia, kombinowania itd.
Komentarz
-
-
miałem idealnie tak samo założony jak yoschua.
brudnyhary, jeżeli potrzebujesz taką wiązkę którą wpina się między przewód a lampę to daj znać, od demontażu mojego haka się gdzieś takowa wala po garażu. Jedynie puszkę musiał byś dokupić.Wszystkie błędy ortograficzne, gramatyczne, składniowe i inne są popełnione celowo i podlegają prawu autorskiemu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maniaczbrudnyhary, jeżeli potrzebujesz taką wiązkę którą wpina się między przewód a lampę to daj znać, od demontażu mojego haka się gdzieś takowa wala po garażu. Jedynie puszkę musiał byś dokupićOctavia Combi Tour Ice+ 1.9TDi AXR 115,2 kucy/265,8 niutonów
Komentarz
-
Komentarz