czesc moim zdaniem warto zainwestowac w podłokietnik orginalny , podróby szybko luzują sie w mocowaniach . 8)
Zamek do schowka
Zwiń
X
-
Zamek do schowka
Wymyśliłem sobie, że założę zamek do schowka tak, żeby można było go zamykać kluczykiem.
Sama wkładka to koszt około 30 PLN, dorobienie jej pod kluczyk - wykonam we własnym zakresie.
Pozostaje pytanie jak to założyć do schowka, czy jest taka możliwość .....JaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
-
-
nie no do tego nie ma opcji zamknięcia.... a w schowku jest od razu miejsce na zamek więc pewnie wystarczy wkładkę dokupić i będzie p&pZamieszczone przez MierzejMoze piszesz o schowku miedzy fotelami?:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
Mój w OII nie ma......Zamieszczone przez MierzejTen duzy przedni schowek (no powiedzmy ze duzy) po prawej stronie pod poduszka zamek juz ma, zamykany kluczykiem od stacyjki. No chyba ze masz jeszcze jakis? Moze piszesz o schowku miedzy fotelami?
A też bym chciał zamykanie na kluczyk......
Komentarz
-
-
niestety mój nie maZamieszczone przez Mierzejzamek juz ma, zamykany kluczykiem od stacyjki
Też tak myślę, ale chciałem potwierdzenia osoby, która coś takiego wkładałaZamieszczone przez deespew schowku jest od razu miejsce na zamek więc pewnie wystarczy wkładkę dokupić i będzie p&pJaroSz
Octavia 1.9 TDI '02 (podobno po chip-tuningu)
Komentarz
-
-
ee to jakieś herezje tak samo jak z nawiewem schowka. w aso powiedzieli że trzeba cały schowek wymienić (600zł.) i jakoś dało się założyć bez wymiany... z resztą poco ta zaślepka w klamce skoro trzeba by było całe drzwiczki wymieniać. mówią tylko po to żeby naciągnąć na większy hajs :|:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
no pewnie od wewnętrznej strony odkręca się ze 2 śrubki i sie rozbiera zamek. nei powinno być trudnoZamieszczone przez cerzamWitam! Moje pytanie z lekka inne! jak sie wyciąga wkladke zamka, bo o dziwo moj oryginalny kluczyk nie pasuje.... moze cos jest zapchane czy jak???:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
Komentarz
-
-
A propo zamka w schowku....
Może to czarowidztwo ale gdyby (nie daj boże) włamali się Wam do auta a zobaczą że schowek zamknięty to choćby łomem to go otworzą... (tak zrobili znajomemu)
Skutek oprócz wybitej szyby i radia - zrąbana cała deska rodzielcza naokoło wyłamanego schowka.... - czyli drooogi biznes
Komentarz
-

Komentarz