Szczere wyrazy współczucia [']
Dywaniki materiałowe, które ?
Zwiń
X
-
Dywaniki materiałowe, które ?
Czy ktos ma orginalne dywaniki ? Czy od strony kierowcy sie przecieraja?
Ja mam juz 2 komplet ale podróbek i zawsze od kierowcy sie przeciaraja i to dosc szybko.
Mam jeszcze katalog z 99 roku i tam sa 3 rozne rodzaje dywaników. Moze ktos ma orginaly i powie jak tam z trwałością?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne przebieg 273 tyś
-
-
Mam oryginalne. Dół jest gumowy, a góra jest materiałowa, która się przeciera, ale nie tak szybko jak podróbki. Tak jak kolega JanuszSz napisał ślady użytkowania widać tylko na tym dywaniku od kierowcy, a reszta jest jak nowa. Pytałem kiedyś w ASO, ale nie sprzedają na sztuki tylko trzeba kupić komplet. pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukassotakie same ma Arek więc niech on jeszcze powie,-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Sigma_74
rafalus, mozna kupic ja mam trzy stare a jedną nową i daje rade, fakt ze sei zeszmavciły szybko , bo wyprałem je w pralce ale w przyszłym roku biore komplet nowy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez marlena-25http://www.allegro.pl/search.php?string=skoda&us_id=4670941&country=1
ja mam z allegro...link wyzej. Są OK. Były kupione do OI. Dopasowanie i wykonanie w porządku. Dywanik kierowcy jeszcze się trzyma, ale po jakimś czasie wyskakuje dziura, ale to wina obcasa. Panowie raczej dłużej będą się cieszyć użytkowaniemGolf 7 Variant 1.4 TSI DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BrzozBarZamieszczone przez marlena-25http://www.allegro.pl/search.php?string=skoda&us_id=4670941&country=1
ja mam z allegro...link wyzej. Są OK. Były kupione do OI. Dopasowanie i wykonanie w porządku. Dywanik kierowcy jeszcze się trzyma, ale po jakimś czasie wyskakuje dziura, ale to wina obcasa. Panowie raczej dłużej będą się cieszyć użytkowaniem
Komentarz
-
-
W temacie przetartego jednego dywaniku, czytałem na stronie www.skodaczesci.pl, że można kupić jeden za 15 PLN przedni. Jest to gumowy zamiennik taki jak mam u siebie od nowości.
Komentarz
-
-
Re: Dywaniki materiałowe, które ?
W O1 w oryginalnych gumowych dywanikach dość szybko zrobiła się dziura w tym "pod kierowcą". Potem kupiłem komplet welurowych na allegro za jakieś 50-60zł i - co dziwne - okazały się trwalsze od oryginalnych gumowych (chociaż ten "pod kierowcą" był po jakimś czasie trochę podniszczony).
Zobaczymy, jak długo wytrzymają w O2, ale w razie czego i tak wymienię na welurowe z allegro 8)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoNo właśnie ja na lato chcę kupić welurowe, ale nie chcę, żeby to był jakiś chłam tylko sprawdzona już przez kogoś firma. Nie chce kupić na alledrogo i żeby się okazało, że są źle dopasowane, albo po miesiącu wyleci w nich dziura.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadomarlena-25, i jak tam Twoje dywaniki? Przetarły się? Jeździłaś z nimi przez zimę?
Nie mam pojęcia :| jak one się mają, ponieważ Octavia co w niej były te dywaniki w grudniu została sprzedana.
Teraz muszę rozglądnąć się za jakimiś do OII bo te oryginalne skody wytrzymały 5 m-cy i już jest dziura u kierowcy od szpilki :| szczerze powiedziawszy to wyjścia z dywanikami u mnie są dwa:
1) albo kupić metalowe :szeroki_usmiech
2) zmienić rodzaj obuwia :szeroki_usmiech
Jak coś dobrego znajdę do OII to dam znać. Jeszcze się nie rozglądałam, bo jestem na etapie leczenia córci :|
Komentarz
-
-
rafalus, ja zakupilem 2 kpl podrobek, z pieknym niebieskim i zielonym napisem Skoda. Oba poszly ( kierowcy ) po moze 4-5 miesiacach. Ori z tego co wiem, wytrzymuja znacznie dluzej, ale tez sie przecieraja, wiec ja przestalem kombinowac i mam ori, ale gumoweByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz