Ja również dziękuję...I dziękujemy MS za miłe towarzycho, choć nie ukrywam że troszku za późno się zjechali bo my się już zbierali...Pozdoowka
dziwne pytanko odnosnie motula
Zwiń
X
-
dziwne pytanko odnosnie motula
wiem ze tematy olejowe były tłuczone pewnie z tysiac razy;p ale powiedzcie mi co uwazacie na temat stosowania Motula xcessa w zimie przy duzych mrozach? wg parametrów motul zachwuje sie normalnie przy temp bodajze -30st a mobil ma o 5 st wiecej? czy to oznacza ze w zimie przy np -38 bedzie problem z rozruchem? cos mi sie w to nie chce wierzyc bo w silniku i tak bedzie "cieplej" ale wypowiedzcie sie na ten temat - czy stosowanie oleju motul nie wpłynie zle na silnik w zimie przy duzych mrozach? bo ja mam zalanego motula;d;d;d a z tego co wiem lepiej sie on zachowuje przy wiekszych temp silnika przy duzych obrotachVW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD
-
-
Zamieszczone przez janusz_007wg parametrów motul zachwuje sie normalnie przy temp bodajze -30st a mobil ma o 5 st wiecej? czy to oznacza ze w zimie przy np -38 bedzie problem z rozruchem? cos mi sie w to nie chce wierzyc bo w silniku i tak bedzie "cieplej"
Komentarz
-
-
hehehe no tak zapomnialem o ognisku hehe;p;d
[ Dodano: Czw 25 Paź, 07 21:20 ]
tylko ciekawi mnie jedno? teraz sprawdzalem mobila castrola i oni daja nawet tem płynięcia -52 st. czemu motul ma tak slabo? albo reszta naciąga parametry albo cholercia wie co. moze to jest tak samo jak z żyłkami na ryby - jeden producent napisze ze zylka 0.20 ma 5kg wytrzymalosci a drugi 3kg - ale ten drugi jest 100% pewniakiem;pVW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez janusz_007myslisz ze nie rusza?;pNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
Komentarz