VSi Prins - egp.pl

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • prus
    Classic
    • 2009
    • 30

VSi Prins - egp.pl

Zamieszczone przez gachul
    podobno bardzo rozmowne towarzystwo
    A to prawda,ugadaliśmy się i ubawiliśmy się po pachy,aż żal było wracać.To gdzie się spotykacie w te środy???
  • Geralt
    Rider
    S_OCP Member
    • 2007
    • 589

VSi Prins - egp.pl

Witam
    jak w temacie - wkrotce zamierzam zalozyc instalacje gazowa IV generacji - konkretnie VSi Prins - do mojej octavii, na kilku forach znalazlem kilka pozytywnych opini o firmie Energy Gas Polska www.egp.pl - pytanie do was: czy mieliscie kontakt z ta firma? jakie sa wasze wrazenia o nich? czy ktos moze polecic DOBREGO "gazownika" z Łodzi lub Wawy specjalizujacego się w PRINS'ie (zadna inna instalacja nie wchodzi w gre).
    pozdrawiam
    Adam W.

Komentarz

• adamos12
      Drive
      S_OCP Member
      • 2005
      • 82
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BKC 1.9 TDI PD 105 KM

witam ja zakładałem prinsa w łodzi w Nagazie , zero problemów profesjonalna obsługa.

O samym prinsie i intsalacji do 1.8 T było już kilka postów, poszukaj w archiwum.

Komentarz

• Geralt
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 589

szukalem ale z nastawieniem na egp - do nagazu dzwonilem bodajze ok miesiaca temu powiedzieli ze PRINSa nie instaluja tylko polecaja Omegagas czy jakos tak (Landi Renzo) a ja sie uparlem na Prinsa i juz
        co do watkow technicznych czytalem sporo na forum passata gdzie naleze od jakis 2~3 lat (poprzednie auto) duzo tez rozmawialem z ludzmi na zlotach i stad moja decyzja.
        pozdrawiam
        Adam W.

Komentarz

• borut
          Rider
          S_OCP Member
          • 2005
          • 299

Mam Prinsa od dwóch lat - żadnych problemów. Ale instalowałem na śląsku.
          Powered by VSI PRINS

Komentarz

• Geralt
            Rider
            S_OCP Member
            • 2007
            • 589

borut, z ciekawosci ile dales? (tu za instalacje z jakims dodatkowym modulem do aut po chiptuningu 5000zł brutto - utargowane z 5500)
            pozdrawiam
            Adam W.

Komentarz

• Dig Dug
              L&K
              S_OCP Member
              • 2005
              • 1306
              • Seat

Prins jest spoko instalacja. Kolega w Vectrze V6 ma Prinsa w sekwencji juz 5 lat i smiga mu az milo. Drugi ma w A8 4,2V8. Inni (BRC czy Landi) nie podjeli sie wtedy instalowania instalacji gazowych, bo sterowanie za trudne itp. Teraz to zakladaja, ale 5 lat temu wymiekali. To juz jest dla mnie wystarczajaca rekomendacja. I roznica nie polegala w fachowosci miedzy zakladami, bo sa one naprawde spoko, tylko w dostepnym sprzecie. Ja sam informowalem sie w kilku zakladach odnosnie zagazowania mojego silnika i tylko w Prinsie kolesie powiedzieli mi, ze dostaje gwarancje, ze check nie bedzie sie swiecil. W BRC czy Landi informowali, ze pojawiac sie moze check engine.
              Ja mam dobre informacje i obserwacje odnosnie Prinsa - z tym, ze niestety jest on najdrozszy. :/
              Była O1 jest F2.

Komentarz

• borut
                Rider
                S_OCP Member
                • 2005
                • 299

Zamieszczone przez Geralt
                borut, z ciekawosci ile dales? (tu za instalacje z jakims dodatkowym modulem do aut po chiptuningu 5000zł brutto - utargowane z 5500)
                Mi się tej kwoty nie udało znegocjować