Zamieszczone przez gachul
VSi Prins - egp.pl
Zwiń
X
-
VSi Prins - egp.pl
Witam
jak w temacie - wkrotce zamierzam zalozyc instalacje gazowa IV generacji - konkretnie VSi Prins - do mojej octavii, na kilku forach znalazlem kilka pozytywnych opini o firmie Energy Gas Polska www.egp.pl - pytanie do was: czy mieliscie kontakt z ta firma? jakie sa wasze wrazenia o nich? czy ktos moze polecic DOBREGO "gazownika" z Łodzi lub Wawy specjalizujacego się w PRINS'ie (zadna inna instalacja nie wchodzi w gre).
-
-
szukalem ale z nastawieniem na egp - do nagazu dzwonilem bodajze ok miesiaca temu powiedzieli ze PRINSa nie instaluja tylko polecaja Omegagas czy jakos tak (Landi Renzo) a ja sie uparlem na Prinsa i juz
co do watkow technicznych czytalem sporo na forum passata gdzie naleze od jakis 2~3 lat (poprzednie auto) duzo tez rozmawialem z ludzmi na zlotach i stad moja decyzja.
Komentarz
-
-
Prins jest spoko instalacja. Kolega w Vectrze V6 ma Prinsa w sekwencji juz 5 lat i smiga mu az milo. Drugi ma w A8 4,2V8. Inni (BRC czy Landi) nie podjeli sie wtedy instalowania instalacji gazowych, bo sterowanie za trudne itp. Teraz to zakladaja, ale 5 lat temu wymiekali. To juz jest dla mnie wystarczajaca rekomendacja. I roznica nie polegala w fachowosci miedzy zakladami, bo sa one naprawde spoko, tylko w dostepnym sprzecie. Ja sam informowalem sie w kilku zakladach odnosnie zagazowania mojego silnika i tylko w Prinsie kolesie powiedzieli mi, ze dostaje gwarancje, ze check nie bedzie sie swiecil. W BRC czy Landi informowali, ze pojawiac sie moze check engine.
Ja mam dobre informacje i obserwacje odnosnie Prinsa - z tym, ze niestety jest on najdrozszy. :/Była O1 jest F2.
Komentarz
-
Komentarz