A poziomowanie jest fabryczne czy przerobione na manualne :?:
Auta z wideorejestratorem
Zwiń
X
-
Auta z wideorejestratorem
Czesc!
Trafił do mnie ostatnio taki plik z numerami samochodów z wideorejestratorem, ktore jeżdżą po naszym pieknym kraju. Jak nie widzieliscie to ciekawa lektura
Mam plik w pdf z cała lista - jak ktos jest chetny to moge podeslac.
--------------------------------------------------
Plik wrzucony na serwer
President Johnny II ASC + President Florida
_,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
-
-
podeslij mi [email protected]:szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
VW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08"DD
Komentarz
-
-
Chetnie [email protected] Dzieki z goryL&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
Komentarz
-
-
djpi, mam nadzieję, że nie jest to ta stara lista, która krąży po necie :lol: Gdzieś też ją miałem. Większość nr jeszcze była na starych czarnych blachach, a auta już dawno zezłomowaneLudzie wypatrywali tych starych blach, a dawali się kosić nowym nieoznakowanym :wink: Mogła to być zwykła prowokacja.
Nieoznakowane stosują różne metody. Kamerki nie tylko obok lusterka wstecznego. Zaskoczyć może kamerka ukryta pod czapką leżącą na kokpicie z przodu, można również się dać złapać na myk z zamontowanymi fotelikami dziecięcymi z tyłu, nieoznakowane mogą mieć i przyciemniane szyby, lifting, itd.
Tak na marginesie:
GAZETA OLSZTYŃSKA podała, że do końca roku na Warmii i Mazurach pojawi się 8 (słownie: osiem) nowych nieoznakowanych radiowozów z wideorejestratorami. Mają to być Renault Megane 2.0 z turbinką i 225 konikami pod maską. Auta mają być srebrne i czarne. Łącznie ganiać ma 12 kamerek. Mają trafić do Elbląga, Ostródy, Iławy, Ełku, Nidzicy, Szczytna i Olsztyna.
P.S. W ciągu najbliższych 2 miesięcy policja nie tylko na Warmii i Mazurach, ale w całej Polsce dostanie nowe wózki z wideo :!: Będzie rzeź :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez HunterW ciągu najbliższych 2 miesięcy policja nie tylko na Warmii i Mazurach, ale w całej Polsce dostanie nowe wózki z wideo Będzie rzeź
PS ciemno zielony mondeo z "kratką" myślałem że "jakiś kolega z branży się spieszy i pociołem z nim i teraz mam
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Sigma_74, tak 3mac!!!
[ Dodano: Wto 30 Paź, 07 20:54 ]
------------------
Faktycznie troche mnie zalało (prosby o przeslanie pliku)
Jutro z samego rana postaram sie wrzucic go na jakis serwer i dac wam linka.
Cierpliwosci! Pozdro!President Johnny II ASC + President Florida
_,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
Komentarz
-
-
Ostatnio miałem "bliskie" spotkanie z miśkami na trasie Szczekociny-Jędrzejów (pozdrawiam - naprawdę sympatyczni goście) :wink: Miałem 88km/h w terenie zabudowanymops: Pogadałem z jednym i dostałem "pouczenie" - uffffffff naprawdę mi się udało. A ten na koniec mówi do mnie, że spoko ze mnie gość i radzi, żebym kupił sobie CB, bo przez nie to nawet nieoznakowane są podawane. :shock: Rozłożył mnie kolo totalnie - i jak tu nie lubić "kochanej władzy" :lol: Zgodnie z sugestiami - niedługo zakupię sobie CB-radio.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez deespeZamieszczone przez rad10Generalnie staram się, żeby jechały raczej przede mną!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rad10to jadę bardzo przepisowoO rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Komentarz
-
Komentarz