pozdrówka dla całej EKIPY ze STOLICY i OKOLICY Może na spocie w Warszawie się wkrótce pojawię Mam nadzieję, że mnie nie przegonicie :P
Octavia Tour z salonu - cena rocznika 2007
Zwiń
X
-
Octavia Tour z salonu - cena rocznika 2007
Planuje kupic nowsza octavie I, w gre wchodzi tez o1 z salonu. Za ile mozna by wyrwac (po rabacie, lub wyprzedazy rocznika 2007) octavie tour combi z klima?
Obecnie jest to 65k zl, ale zapewne mozna z tego cos urwac (ile jest realnie do wynegocjowania?), w krotce powinny sie tez zaczac wyprzedaze rocznika 2007 - o ile skoda obniza w takich przypadkach?
Pozdrawiam:: O1 AXR Kombi
-
-
Zamieszczone przez ZipYBig musimy pamietać co dostajemy jeszcze w cenie auta
Co zaś tyczy sie jeszcze samego kupna - popytaj w salonach o auta tzw. testowe. Można trafic takie auto z minimalnym przebiegiem za sporo niższe pieniądze.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigChłopie za podobną kasę (67tys zł) to masz Octavię II liftback 1.6 MPI AmbienteO I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
O III czarna liftback - reaktywacja
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigNo fakt Climatronika w Ambiente nie ma, jest climatic. Ale jeśli mam być szczery to poświęciłbym climatronic dla duuuużo młodszej konstrukcji i lepszego wykonania, że o przestrzeni wewnątrz juz nie wpomnę.
Poza tym - chciałem miec 150 KM pod pedałem hihih
A za taki w O2 musiałbym około 80 kilo zlotych dać... to są powody dla których kupiłem moje O1
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZipYKupno nowego ale w sprawdzonej konstrukcji bardziej mnie przekonywalo
Nie wiem kto, ale ktos tu pisał że pomiedzy O I a O II jest przepaśc jeśli chodzi o materiały i jakośc montażu i ja majac O II to potwierdzam.
KOlega zrobi co będzi echciał bo to jego pieniadze ale ja będac na jego miejscu kupiłbym z miejsca O II Ambiente nawet kosztem braku climatronica i z benzyna zamiast diesla pod maską (zreszta ja akurat zbytnia miłościa do diesli nie pałam)Czarny Elegance
Komentarz
-
-
hehehe dlatego ja mam benzynke 1,8 T
Oczywiście wszystko kwestia umowna.. jaką kasą dysponujesz i co chcesz osiągnąć... Ja byłem bliski kupienia KIA CEE'D ale jak sobie skalkulowałem wersję z klimą i tym co chciałbym mieć odnośnie osiągów to wyszło mi podobnie do mojej O1 - a w ten sposób mam większy samochód z bardzo dużym bagażnikiem. Jest git i tego się trzymam
A koledze chetnemu do kupna zostawiamy decyzję czego chce i za ile Oczywiscie niech sie targuje, bo zawsze się urywa z ceny nawet tej "promocyjnej". Jeśli się nie uda urwać to się wychodzi z salonu!
Komentarz
-
-
Kaszana
Zamieszczone przez BigChłopie za podobną kasę (67tys zł) to masz Octavię II liftback 1.6 MPI Ambiente i jeszcze cos z tego urwiesz takze pewnie spokojnie zejdziesz do 65-64 tys
Także przemyśl sprawę, bo chyba lepiej kupić O II
Komentarz
-
Zamieszczone przez cieqZamieszczone przez ZipYJa byłem bliski kupienia KIA CEE'D ale jak sobie skalkulowałem wersję z klimą i tym co chciałbym mieć odnośnie osiągów to wyszło mi podobnie do mojej O1
Po Polonezie z 1,4 MPI (103 KM) to dobra odmiana Polonez nauczyl pokory ale tez niejednemu pokazal ze mozna takim samochodem bezproblemowo w 4 lata trzasnac 160 kilo kilometrow zostawiając na starcie za sobą nie jedno "lepsze" auto
Komentarz
-
-
W czerwcu tego roku kupilem O2 Ambiente 1.9Tdi plus metalic za 68800 zostawiajac auto za 50000 w rozliczeniu.Biorac pod uwage koniec roku,oraz zakup bez rozliczania starego auta jest jeszcze potencjal negocjacyjny.Mysle,ze warto sie pokusic o nowy model.Roznica jest ogromna.
PozdrawiamTato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz