Ale sie spieniliscie wszyscy. Moze malo jeszcze widzialem na drodze, ale skoro te lampy maja taka sama regulacje jak normalne to czemu maja walic innym po oczach. Widzialem takie zamontowane w aucie i nie wygladalo to na zadne druciarstwo. Faktycznie jest to wersja mocno eko ale wydaje sie ze jedyna powazna roznica jest brak samopoziomowania, ale po dobrym ustawieniu lamp powinno byc ok. jak jest inaczej to mnie sprostujcie, chetnie wyrobie sobie zdanie na ten temat.
co do homologacji to chodzilo mi o to ze nie zawsze to z homologacja jest dobre a bez niej jest zle.
aha i jeszcze jedno. nie jestem zadnym zwolennikiem takich lamp. odpowiedzialem tylko na pytanie kolegi z pierwszego posta ze widzialem cos takiego i jak to wygladalo. napisalem co widzialem i juz a Wy pojechaliscie po mnie jak po..... sami se dopowiedzcie.
co do homologacji to chodzilo mi o to ze nie zawsze to z homologacja jest dobre a bez niej jest zle.
aha i jeszcze jedno. nie jestem zadnym zwolennikiem takich lamp. odpowiedzialem tylko na pytanie kolegi z pierwszego posta ze widzialem cos takiego i jak to wygladalo. napisalem co widzialem i juz a Wy pojechaliscie po mnie jak po..... sami se dopowiedzcie.
Komentarz