Pasuje
Podłokietnik przedni
Zwiń
X
-
Re: Podłokietnik przedni
Zamieszczone przez cerzamWitam! Na zamieszczonej fotce widać o co mi chodzi..... chcę rozdzielić ten plastik od materiału ale jakoś nie idzie. Na czym to sie trzyma? Bo chciałbym obszyć to nowym materiałem, bo stary przetarty......
Musisz stopniowo podważać co 2-3 cm i odciągać ku górze. Nie ma szans abyś czegoś nie połamał - cholerstwo jest mocno delikatne.Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez cerzamJuz rozebrane! Niestety bez uszkodzeń tych zaczepów sie nie obyło! Przy składaniu raczej bedzie trzeba wykorzystać sylikon......Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Komentarz
-
-
jakby ktoś potrzebował. tak samo się to robi w O2 , ale mi udało sie nic nie połamać , może trochę inaczej skonstruowane. rozbierałem do zmiany tapicerki i też miałem obawy , siedzi ti cholernie mocno.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
Komentarz