Podłokietnik przedni

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Paffcio
    Ambiente
    • 2007
    • 231

Podłokietnik przedni

Pasuje
  • piotrek_os
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 8162
    • Octavia II (1Z3)
    • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Podłokietnik przedni

Witam! Na zamieszczonej fotce widać o co mi chodzi..... chcem rozdzielić ten plastik od materiału ale jakoś nie idzie. Na czym to sie trzyma? Bo chciałbym obszyć to nowym materiałem, bo stary przetarty......
    Załączone pliki
    Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• ===Tomy===
      Rider
      • 2006
      • 552

Re: Podłokietnik przedni

Zamieszczone przez cerzam
      Witam! Na zamieszczonej fotce widać o co mi chodzi..... chcę rozdzielić ten plastik od materiału ale jakoś nie idzie. Na czym to sie trzyma? Bo chciałbym obszyć to nowym materiałem, bo stary przetarty......
      Uważaj - tam są takie dziwne "pieski" (prostokątne zaczepy bardzo delikatne) należące raczej do grupy - jednorazowe
      Musisz stopniowo podważać co 2-3 cm i odciągać ku górze. Nie ma szans abyś czegoś nie połamał - cholerstwo jest mocno delikatne.
      Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
      Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
      Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• piotrek_os
        RS
        S_OCP Member
        • 2006
        • 8162
        • Octavia II (1Z3)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Juz rozebrane! Niestety bez uszkodzeń tych zaczepów sie nie obyło! Przy składaniu raczej bedzie trzeba wykorzystać sylikon......

Komentarz

• ===Tomy===
          Rider
          • 2006
          • 552

Zamieszczone przez cerzam
          Juz rozebrane! Niestety bez uszkodzeń tych zaczepów sie nie obyło! Przy składaniu raczej bedzie trzeba wykorzystać sylikon......
          Ile się wyłamało? Jak trzyma się w kilku miejscach nie ma sensu kombinować. Grunt aby nie spadało przy otwieraniu. Szkoda jednak, że producent tak skopał mocowanie :/
          Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
          Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
          Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

jakby ktoś potrzebował. tak samo się to robi w O2 , ale mi udało sie nic nie połamać , może trochę inaczej skonstruowane. rozbierałem do zmiany tapicerki i też miałem obawy , siedzi ti cholernie mocno.
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• piotrek_os
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 8162
              • Octavia II (1Z3)
              • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Od strony pasażera wszytkie sie wyłamały i tył. Pozostały dwa kole przycisku na przodzie i wszystkie od strony kierowcy. Silikon sie włozy i bedzie oki - albo przykleje te co sie ułamały....

Komentarz

Pracuję...