Witam! Na zamieszczonej fotce widać o co mi chodzi..... chcem rozdzielić ten plastik od materiału ale jakoś nie idzie. Na czym to sie trzyma? Bo chciałbym obszyć to nowym materiałem, bo stary przetarty......
Witam! Na zamieszczonej fotce widać o co mi chodzi..... chcę rozdzielić ten plastik od materiału ale jakoś nie idzie. Na czym to sie trzyma? Bo chciałbym obszyć to nowym materiałem, bo stary przetarty......
Uważaj - tam są takie dziwne "pieski" (prostokątne zaczepy bardzo delikatne) należące raczej do grupy - jednorazowe
Musisz stopniowo podważać co 2-3 cm i odciągać ku górze. Nie ma szans abyś czegoś nie połamał - cholerstwo jest mocno delikatne.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Juz rozebrane! Niestety bez uszkodzeń tych zaczepów sie nie obyło! Przy składaniu raczej bedzie trzeba wykorzystać sylikon......
Ile się wyłamało? Jak trzyma się w kilku miejscach nie ma sensu kombinować. Grunt aby nie spadało przy otwieraniu. Szkoda jednak, że producent tak skopał mocowanie :/
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
jakby ktoś potrzebował. tak samo się to robi w O2 , ale mi udało sie nic nie połamać , może trochę inaczej skonstruowane. rozbierałem do zmiany tapicerki i też miałem obawy , siedzi ti cholernie mocno.
Od strony pasażera wszytkie sie wyłamały i tył. Pozostały dwa kole przycisku na przodzie i wszystkie od strony kierowcy. Silikon sie włozy i bedzie oki - albo przykleje te co sie ułamały....
Komentarz