POMOCY!!!Maglownica poszukiwana!!!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • NewUser
    Classic
    • 2005
    • 17

Pali ci ladnie jak na 2,0TDI ,ciekawe czy tez tak bedzie jak juz ja dotrzesz
    bo nie butuję jeszcze ,nie ma zresztą takiej potrzeby, wyprzedzanie to teraz przyjemność
    Autko: Szkoda... , że nie Skoda (oczywiscie tylko Octavia TDI)
  • robacco
    Drive
    • 2005
    • 43

Witam.
    Jestem nowym czlonkiem klubu i 5 dni temu jupilem SKODA OCTAVIE 1.8 TURBO 20V 150 KM z 2002roku i padla mi maglownica godzinę temu!Poszukujebardzo pilnie MAGLOWNICY bardzo szybko!!!
    PRTOSZEO POMOC NA PRIVA LUB W TEMACIE LUB NA 505 06 06 26.

MACIEJ.

Komentarz

• MiKruS
      RS
      S_OCP Member
      • 2004
      • 7976

Zadzwon tam:

Auto-Rama
      ul. Piotra Skargi 62 Wawa
      tel. (22) 679 88 05
      (22) 679 55 06
      Ce domaine est peut-être à vendre!

Tylko nie wdawaj sie w zadne dyskusje z wlascicielem - bylem tam raz i mnie tak wkurwil swoim wciskaniem kitu, ze ledwo od nich wyszedlem o wlasnych silach. Zreszta jest to nie tylko moja opinia...

Ale faktem jest, ze czesci do VAG-ow maja niesamowite ilosci... :shock: :shock:

[ Dodano: Pią Kwi 22, 2005 8:41 pm ]
      BTW: Jestes pewien, ze nie kupiles jakiegos szrota skoro maglownica Ci poleciala pare dni po zakupie?

Chyba, ze to zbieg okolicznosci - oby...
      TDI 205PS

Komentarz

• Maicroft
        Moderator
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2004
        • 25757
        • Audi

Michal, jak auto ma 2-3 lata to nie wiem jak trzeba sie starac zeby go zajechac na amen. No wiem, ze wszystko jest mozliwe, ale wydaje mi sie, ze to zbieg okolicznosci.
        Spritmonitor.de

Komentarz

• MiKruS
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 7976

Zamieszczone przez Maicroft
          Michal, jak auto ma 2-3 lata to nie wiem jak trzeba sie starac zeby go zajechac na amen. No wiem, ze wszystko jest mozliwe, ale wydaje mi sie, ze to zbieg okolicznosci.
          Bardziej chodzi mi o to, ze auto bylo np. po dzwonku albo mialo awarie juz wczesniej i zostalo odpier...one na sztuke, zeby tylko dalo sie sprzedac...

Oczywiscie nie twierdze, ze tak jest, a jedynie sie zapytuje...
          TDI 205PS

Komentarz

• robacco
            Drive
            • 2005
            • 43

Zamieszczone przez MiKruS
            Zadzwon tam:

Auto-Rama
            ul. Piotra Skargi 62 Wawa
            tel. (22) 679 88 05
            (22) 679 55 06
            Ce domaine est peut-être à vendre!

Tylko nie wdawaj sie w zadne dyskusje z wlascicielem - bylem tam raz i mnie tak wkurwil swoim wciskaniem kitu, ze ledwo od nich wyszedlem o wlasnych silach. Zreszta jest to nie tylko moja opinia...

Ale faktem jest, ze czesci do VAG-ow maja niesamowite ilosci... :shock: :shock:

[ Dodano: Pią Kwi 22, 2005 8:41 pm ]
            BTW: Jestes pewien, ze nie kupiles jakiegos szrota skoro maglownica Ci poleciala pare dni po zakupie?

Chyba, ze to zbieg okolicznosci - oby...
            Dzięki za szybkie info zaraz do niego zadzwonie.

A jesli chodzi o OCTE to zakupiłęm ją od starszego faceta, który miałj ą od nowości. Samochód jest z 2002r i miał ją od nowości wiec wątpie, żeby cafał szafę w niej...ale nigdy nie można być 100% pewnym

Pozdrawiam i dziekuje.

Komentarz

• EŁ
              L&K
              • 2004
              • 1168
              • Octavia III (5E3)
              • BJB 1.9 TDI PD 105 KM
              • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Zamieszczone przez MiKruS
              Zadzwon tam:

...
              hehe właswnie dzwoniłem w sprawie przepływki.....uzywana 250 zł....ale po chwili sie okazało ze to niby nowa..tylko długo lezała :wink: ....zakreciłem sie...... :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
              .
              .
              .
              .
              hehe jeszcze ciekawiej.....w Moto Transusie na Grójeckeij przepływka ( sam wkład) ok 300 zł nowa z gwarancją , lambda nowa 220 zł.....u pana z auto remo uzywana lambda ok 250 zł k

Komentarz

Pracuję...