Pali ci ladnie jak na 2,0TDI ,ciekawe czy tez tak bedzie jak juz ja dotrzesz
POMOCY!!!Maglownica poszukiwana!!!!!!!
Zwiń
X
-
Zadzwon tam:
Auto-Rama
ul. Piotra Skargi 62 Wawa
tel. (22) 679 88 05
(22) 679 55 06
Tylko nie wdawaj sie w zadne dyskusje z wlascicielem - bylem tam raz i mnie tak wkurwil swoim wciskaniem kitu, ze ledwo od nich wyszedlem o wlasnych silach. Zreszta jest to nie tylko moja opinia...
Ale faktem jest, ze czesci do VAG-ow maja niesamowite ilosci... :shock: :shock:
[ Dodano: Pią Kwi 22, 2005 8:41 pm ]
BTW: Jestes pewien, ze nie kupiles jakiegos szrota skoro maglownica Ci poleciala pare dni po zakupie?
Chyba, ze to zbieg okolicznosci - oby...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftMichal, jak auto ma 2-3 lata to nie wiem jak trzeba sie starac zeby go zajechac na amen. No wiem, ze wszystko jest mozliwe, ale wydaje mi sie, ze to zbieg okolicznosci.
Oczywiscie nie twierdze, ze tak jest, a jedynie sie zapytuje...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZadzwon tam:
Auto-Rama
ul. Piotra Skargi 62 Wawa
tel. (22) 679 88 05
(22) 679 55 06
Tylko nie wdawaj sie w zadne dyskusje z wlascicielem - bylem tam raz i mnie tak wkurwil swoim wciskaniem kitu, ze ledwo od nich wyszedlem o wlasnych silach. Zreszta jest to nie tylko moja opinia...
Ale faktem jest, ze czesci do VAG-ow maja niesamowite ilosci... :shock: :shock:
[ Dodano: Pią Kwi 22, 2005 8:41 pm ]
BTW: Jestes pewien, ze nie kupiles jakiegos szrota skoro maglownica Ci poleciala pare dni po zakupie?
Chyba, ze to zbieg okolicznosci - oby...
A jesli chodzi o OCTE to zakupiłęm ją od starszego faceta, który miałj ą od nowości. Samochód jest z 2002r i miał ją od nowości wiec wątpie, żeby cafał szafę w niej...ale nigdy nie można być 100% pewnym
Pozdrawiam i dziekuje.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSZadzwon tam:
...
.
.
.
.
hehe jeszcze ciekawiej.....w Moto Transusie na Grójeckeij przepływka ( sam wkład) ok 300 zł nowa z gwarancją , lambda nowa 220 zł.....u pana z auto remo uzywana lambda ok 250 zł k
Komentarz
-
Komentarz