axpol , podeślij mi na priv numer konta to podeślę Ci też jakąś kaskę.
[O1] dmuchawa
Zwiń
X
-
[O1] dmuchawa
witam
mam pytanie odnosnie dmuchawy. posiadam octe z 97 r. z klima manual.
gdy mam wlaczony nadmuch na przod/kierowca pasazer/ wszystko jest ok. Tzn jak wlacze na max to bardzo mocno dmucha. tak samo jest na nogi a takze gdy wlacze cieplo.
natomiast gdy przelocze na szybe takze na maxa to ledwo cos tam powiewa. najgorzej jest gdy przelocze na cieplo i na szybe, wtedy bardzo slabo dmucha.
moje pytanie do urzytkownikow jest takie czy to norma czy cos nie jest tak.
nadmieniam ze wymienilem filtr przeciwpylkowy a nawet go pozniej go wyjalem lecz nic to nie dalo.
pozdr.
-
-
moze się te łopatki kierujace powietrze zawiesily, moze wpadl ci tam jakis lisc i one nie otwieraja sie na maxa do nawiewu na szybe. na przednia szybe jak sie wlaczy to powinno dmuchac ostro, wiec musisz sprawdzic, czesto liscie wpadaja przez przypadek;p zdejmij filtr pp i zobacz tam w srodek - moze cos tam siedzi;pVW Golf V black;DD ---> 1.9TDI BXF 08" DD
Komentarz
-
-
chimek11, ja mam climatronic i jak dam na szybę to też nie dmucha całą mocą dopiero gdy dam na najniższą temperaturę ( LO ) to daje na maksa. Chyba tak ma być bo klima 100% sprawna!!! Zobacz u siebie, może jest tak samo?Skoda Octavia II RS 2.0 Tdi BLACK MAGIC.
Pozdrawiam Wszystkich klubowiczów!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Michał Dorobiszchimek11, ja mam climatronic i jak dam na szybę to też nie dmucha całą mocą dopiero gdy dam na najniższą temperaturę ( LO ) to daje na maksa. Chyba tak ma być bo klima 100% sprawna!!! Zobacz u siebie, może jest tak samo?
klimatronik to inna bajka
Komentarz
-
Komentarz