podczas przyspieszania - niezaleznie na jakim biegu - slyszalne tylko od 1500 - 2000 obr/min
twoj Box mogl z czasem udu..c dwomas, skrec boxa na mniej lub sprobuj bez bez niego. Kiedys jak eksperymentowalem z Boxem( ktory mialem za tlusto ustawiony)
mialem identyczna sytuacje.
Temat ten był pewnie już poruszany ale chciałem sie dowiedzieć czy nie będziecie wiedzieć jednej rzeczy.
Mianowicie mam szkodnika z 1999 r kombi przed liftingiem przodu. Chodzi mi dokładnie o światła a dokładnie czy muszę zmieniać całe lampy czy wystarczy jak wymienię same szkła lamp czy to coś da bo tak się zastanawiam. Na allegro idzie bez problemów takie kupić.
tak ale moja octa jest anglikiem więc światła świecą mi w inna stronę bo klosze są inaczej skierowane chodzi mi tylko o to czy jak zmienię same to będą mi normalnie świecić bo słyszałem coś że podobno jest jakiś inny kąt żarówki w nich nisz w naszych normalnych światłach
wozny83, osobiście wątpię aby żarówka była pod innym kątem wkladana przełóż te szkła i po prostu sprawdź w xenonach jest przesłona którą się zmienia i jest anglik w tych twoich lampach pewnie tylko szkła przełożysz i będzie europejczyk
Nie wiedziałem ,że to wyspiarz.Jeśli tak,to wydaje mi się,że trzeba zmienić całe lampy.Kiedyś widziałem i chyba odbłyśnik ma inny kształt,taki że kieruje światło bardziej w lewo,a nasze w prawo.
A jak będziesz kupował szkła,to żeby Ci nie wcisnęli takich jak masz.
Komentarz