w Wawce rzadko bywam, ale na kawę, red bulla i może coś jeszcze napewno wjadę. ciepło się robi, a 69 dni urlopu stygnie.
Tapicerka - zakup w ASO?
Zwiń
X
-
Re: Tapicerka - zakup w ASO?
Zamieszczone przez perfexWitam,
Mam krotkie pytanko - czy w ASO mozna kupic fabryczne pokrycie siedzen ? No np ktos sobie wypali dziure w fotelu czy poplami to mozna samo to poszycie kupic ? Ciekawe za ile mniej wiecej?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Re: Tapicerka - zakup w ASO?
Zamieszczone przez PurchawaNajprosciej chyba do nich zadzwonic i zapytac, ale jak znam ASO to pewnie taniej Ci wyjdzie kupic na allegro komplet skorzanych siedzen i boczkow od RSki, lub L&K.Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
moze pokrowce?? 8) u mnie tata wypalil kawalek i wlasnie pokrowce zalozyl :szeroki_usmiech myslalem,ze go za to udusze... :!: jak dobrze w ASO załążą to bedzie super, u mnie na fotelu pasazera spartolili i poprawiali ze trzy razy ale ściąga się z pod tyłka... ale reszta jest ok, kosztowaly ok 200zl... :? chyba, wiem, ze najtańsza sprawa to nie byla :P
Komentarz
-
-
moze pokrowce?? u mnie tata wypalil kawalek i wlasnie pokrowce zalozyl myslalem,ze go za to udusze... jak dobrze w ASO załążą to bedzie super, u mnie na fotelu pasazera spartolili i poprawiali ze trzy razy ale ściąga się z pod tyłka... ale reszta jest ok, kosztowaly ok 200zl... chyba, wiem, ze najtańsza sprawa to nie byla
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexZamieszczone przez adik_smoze pokrowce?? :P
co to mialo znaczyc ten kapelusznik ?? :evil: :evil: :evil: jakbys zobaczyl co trzeba czasem przewieżć to tez bys je zalozyl, chyba ze woli jezdzic z elegancką folią na siedzeniach.. :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez adik_sZamieszczone przez perfexZamieszczone przez adik_smoze pokrowce?? :P
co to mialo znaczyc ten kapelusznik ?? :evil: :evil: :evil: jakbys zobaczyl co trzeba czasem przewieżć to tez bys je zalozyl, chyba ze woli jezdzic z elegancką folią na siedzeniach.. :|Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
powiem Ci, ze te oryginalne nie wyglądają jak pokrowce ze `starszych` aut, dobrze naciągniete, wszystko wszedzie pasuje, u mnie niektorzy mysleli, ze to taka tapicerka jest... oczywiscie wszystko jest ok jesli w ASO dobrze założą...
Może wiecie jak jest właśnie z pokrowcami gdy są jaśki....?
Czy wtedy tylko można zakłądać specjalne pokrowce?Mam naklejkę na szybie mowiącą, ze nie można stosować pokrowców,.,,, :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9powiem Ci, ze te oryginalne nie wyglądają jak pokrowce ze `starszych` aut, dobrze naciągniete, wszystko wszedzie pasuje, u mnie niektorzy mysleli, ze to taka tapicerka jest... oczywiscie wszystko jest ok jesli w ASO dobrze założą...
Może wiecie jak jest właśnie z pokrowcami gdy są jaśki....?
Czy wtedy tylko można zakłądać specjalne pokrowce?Mam naklejkę na szybie mowiącą, ze nie można stosować pokrowców,.,,, :|
Komentarz
-
-
Z tego co się kiedyś orientowałem, to w ASO można zakupić oryginalną tapicerkę, ale nie poszycie tylko cały element. Potrzebowałem kiedyś siedzisko do fotela od wersji L@K ponieważ nadażyła mi się okazja zakupu tapicerki skórzanej z uskodzonym właśnie tym elementem. Ale cena 2200,00 za siedzisko była zaporowa. jeden boczek drzwiowy w ASO kosztuje 1180,00 a na allego komplet kupi się za 200,00
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perfexMi potrzebny jest orginalne obicie siedzen po to zeby stuningowac siedzenia - zmienic, poszerzyc, wydluzyc, polepszyc itp !
Oczywiscie materialy takie dostepne sa rowniez na tzw rynku wtornym i sa znacznie tansze.
Zamieszczone przez perfexA co do kapeluszy - to wiadomo ze wszyscy Skodziarze to kapelusznicy :TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSJa nie znam osobiscie, zadnego kapelusznika, ale skoro twierdzisz, ze >>wszyscy<< wlasciciele Skody to kapelusznicy, to cos musisz o tym pewnie wiedziec... :wink:
Ide dzis szukac jakiegos kapelusza, bo nie moge sie tak wyrozniac... :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9jak chcesz to moge zrobic ze dwie fotki jak to wszystko wygląda...
Od razu sie usprawiedliwiam - autko dopiero co wróciło ze śląska, jest brudne, jeszcze nie posprzątane i jakos zdjec nie zachwyca bo robilem w garazu - jak wstawilem samochod to mi sie dopiero przypomnialo, ze fotki mialem zrobic :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 28 Kwi, 05 21:42 ]
są dwa rodzaje, tzn dwie grubości, ten ma na środku wiecej materialu, tzn jest gruby, bo są całe takie ten tego lekko za cienkie...
Komentarz
-
-
Ty się nie usprawieldliwiaj, tylko trzeba było auto odkurzyć przed sesją fotograficzną :szeroki_usmiech - więcej bym tacie samochodu nie porzyczył jak by mi oddał taki umorusany :diabelski_usmiech
Szczerze..to pokrowce jak pokrowce , ta dziura na poduchy to tak ni w 5 ni 10....
po za tym ja mam z tyłu zagłówek, więc kolejny problem.....
Dzięki za fotki i zobrazowanie pokrowców :wink:
Komentarz
-
Komentarz