Tzn. pompy regenerują??? Czy tylko zwiększą mi dawkę???
Czujniki cofania a hak!!!
Zwiń
X
-
Czujniki cofania a hak!!!
Jak myślicie - jak założę sobie czujniki cofania w ta czarna listwę na zderzaku to hak który jest przy Skodzince nie będzie przeszkadzał (mam nadzieję że nie będą piszczały) bo o tym haku to nie pomyślałem wcześniej.Kolor: czerwień rajdowa
Model: GLX
Silnik: 1,6 AEE z LPG
UPro520XL + A1500
-
-
KLOCek, bo pewnie miales juz dobrze 'wykalibrowane'
grzesio99, bedziesz musial je na wszelki wypadek najpierw 'na sucho' doczepic, zeby sprawdzic czy nie lapie haka i ewentualnie by moc pozniej troche przesunacPresident Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
dariuspolo, no mozliwe, ale ja jezdzilem autem z czujnikami i stwierdzam, ze o kant d... moge sobie je rozbic. Dojezdzalem na 1 metr, bo balem sie, ze w cos przywale :szeroki_usmiech
Jakos do tej pory ich nie mam, jezdzi sie przyjemnie, nigdy nic nie zarysowalem i tyle
Chociaz jak zmienilem zderzak ze zwykleo na RS, to raz troche przodem ... ale to sie nie liczy :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wrodariuspolo, no mozliwe, ale ja jezdzilem autem z czujnikami i stwierdzam, ze o kant d... moge sobie je rozbic. Dojezdzalem na 1 metr, bo balem sie, ze w cos przywale :szeroki_usmiech ...
Co ważne, te czujniki bardzo przydają się w mieście do ostrzegania przed ludzmi "podłażącymi pod tył" auta w momencie cofania ( szczególnie przy wyjeżdżaniu łukiem ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hubertKolego po co ci czujniki :?: :shock: Masz HAK :wink: :lol: Żartowałem :wink: Pozdro :!:
Tak więc czujnikom parkowania mówię TAK
AAAAAAAAAAAAAa już wiem co pod choinkę dostanie :szeroki_usmiech że też ja na to wcześniej nie wpadłem
Komentarz
-
-
grzesio99, W listwie to chyba nie jest najlepszy pomysł.Wydaje mi się,że lepiej będzie pod nią.A to dlatego,że możesz mieć problem ze zmontowaniem wszystkiego do kupy.Bo chcąc dobrze założyć sensory-powinieneś zdjąć zderzak,a pod listwą masz śruby do mocowania.Wydaje mi się,że lepej zrobić tak,jak robi fabryka,czyli zamontować sensory pod listwą.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Ja mam montowane w listwie, sam zakładałem ,hak co prawda wypinany więc na co dzień jeżdżę bez ,ale miałem okazję kilka razy jeździć z przyczepką i wszystko było ok. pomimo założonego haka.lecz życie pokazało żeZamieszczone przez Paweł Tpo co zdejmować zderzak, wystarczy wywiercić otwory pod listą kilka cm, należy przestrzegać minimalnej wysokości umieszczenia czujników nad powierzchnią gruntu. Jak będą za nisko, to wyłapią każdą górkę, jak za wysoko nie zauważą niskiego słupka np 15cm wysokości.
Komentarz
-
Komentarz