OII awaria parktronica
Zwiń
X
-
Hej!
Ja mam to samo, u mnie pojawia sie i znika, czasami z przerwa na miesiac i znow sie pojawia ten blad, po podlaczeniu do vaga pokazywalo blad ze brak komunikacji z jednym przednim czujnikiem, zauwazylem ze najczesciej zdarza sie to przy deszczowaj pogodzie. Moze gdzies woda zwarcie robi, jak przyjda cieple dni to mam zamiar sciagnac zderzak i wszysko sprawdzic i poprawic izolacje
ASO Glogow nie bylo w stanie mi powiedziec dlaczego wyskakuje ten blad :szeroki_usmiech...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeluszkodzony którys z czujników miałem tak samo skończyło sie na wymianie czujnika
Miałem 2 możliwe przyczyny uszkodzenia:
1.Montaż haka
2.Lekkie puknięcie w garażu
Mozliwe że te dwie przyczyny się na to złożyły ...
Dodatkowo pojawiło się to od momentu wilgotnej jesieni :zabasmiechADVENTURE 4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeluszkodzony którys z czujników miałem tak samoNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmelZamieszczone przez supervisior1.Montaż haka
pozdrawiamJarecki
Octavia II, 2.0 TDI, Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarek_wtZamieszczone przez karmelZamieszczone przez supervisior1.Montaż haka
pozdrawiamADVENTURE 4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarek_wtChyba się po troszku "rozpędziłeś" z tym wyłączaniem systemu. A co jeżeli zbliżasz się rogiem samochodu do samotnego słupa ? Masz dokładnie jedną przeszkodę, a jednak system dalej działa, przynajmniej u mnie.
Komentarz
-
Komentarz