hmmOctavia, nie dzwonisz nie piszesz :cry:
Pilot w kluczyku
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodabateriaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
odświeżę trochę temat
chciałem u zegramistrza wymienić baterię, bowiem nie mogłem otworzyć dziś autka, a ten postraszył mnie, że może się rozkodować i wymiana tylko na moją odpowiedzialność. Jest li to prawda czy facet znał się jak Mickiewicz na komputerze?If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez Borsuk2aro_40, a drugiego kluczyka nie masz ?
zatem rozkoduje się kluczyk przy wymianie baterii czy też nie ???If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
raski, masz rację (w Tourze str. 37) :
Synchronizacja pilota zdalnego sterowania
Gdy po naciśnięciu przycisku pilota zdalnego sterowania samochód nie zostaje odryglowany,
wówczas możliwa jest sytuacja, że kod kluczyka i sterownika w samochodzie
nie pasują do siebie. Może do tego dojść, gdy przyciski pilota były wielokrotnie naciskane
poza zasięgiem działania układu lub została wymieniona bateria pilota zdalnego
sterowania.
W takim przypadku trzeba przeprowadzić synchronizację (inicjalizację):
Nacisnąć dowolny przycisk pilota.
W ciągu minuty od naciśnięcia przycisku odryglować drzwi samochodu
kluczykiem.
Komentarz
-
-
odświeżę trochę temat
chciałem u zegramistrza wymienić baterię, bowiem nie mogłem otworzyć dziś autka, a ten postraszył mnie, że może się rozkodować i wymiana tylko na moją odpowiedzialność. Jest li to prawda czy facet znał się jak Mickiewicz na komputerze?
Komentarz
-
-
Odgrzebuje temat....
U mnie też nie otwierają się drzwi z pilota, zarówno z jednego jak i z drugiego... Baterie sprawne - wymieniałem.
Na domiar złego, długo nie wkładałem kluczyka w dzrwi i niestety do zamka w bagażniku nie da się nawet włożyć kluczyka, a w dzrwi kierowcy nie wchodzi do końca... Jakieś pomysły?
Komentarz
-
Komentarz