[OI] Dywaniki gumowe

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piotr_Car
    Drive
    • 2007
    • 52

[OI] Dywaniki gumowe

oczywiście
    jeszcze raz dzięki!
  • Piotr_T
    Rider
    S_OCP Member
    • 2006
    • 479

[OI] Dywaniki gumowe

Zirytowalem sie :cry: W ciagu roku zalatwilem drugi dywanik dla kierowcy - miejsce pod pieta wytarlo sie "na wylot". Szukam teraz czegos bardziej wytrzymalego, do tej pory uzywalem takich, pierwsze dostalem w salonie, a drugie sobie kupilem sam... To nie styl jazdy, ani trzymania buta - w Lanosie mialem przez prawie 6 lat oryginalne i nie przetarlem (do tego w Octavii latem uzywam welurowych). Czy ktos z was moze jakies polecic ? Zastanawiam sie teraz nad takimi, drogie sa, ale moze wytrzymaja ze 3 lata ? Moze ktos z was takie ma ?

Komentarz

• Krzycho-63
      Rider
      • 2007
      • 628
      • Superb II (3T4)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Tak-według mnie to jest dobry wybór.Dywaniki są bardzo fajne,guma jest miękka i taka ,,lejąca" bardzo dokładnie dopasowuje się do podłogi.Dodatkowo jeżeli masz stopery to posiadają otwory do mocowania.Jak dobrze poszperasz to takie same kupisz ok. 25 PLN taniej niż te do których podałeś linka.Tu akurat wybrałeś najdroższą ofertę.Ja również korzystam z dywaników letnich i zimowych i żadne się do tej pory nie przetarły.
      Skoda Superb II Ambition
      2.0 TDI CR 170 KM

https://www.facebook.com/kjautoelektronika/

Komentarz

• Piotr_T
        Rider
        S_OCP Member
        • 2006
        • 479

Krzycho-63, widzialem takie wlasnie (tak mi sie wydaje, ze to byly te) w ASO Skody w Plocku (przejazdem bylem) za 70 zl i zaluje, ze nie kupilem Poszukam gdzies indziej do zakupienia, bo skoro w ASO byly po 70zl to musza byc w tej cenie rowniez gdzies indziej.

Komentarz

• b-bar01
          Elegance
          • 2007
          • 985
          • Octavia I (1U2)
          • ALH 1.9 TDI VP 90 KM

Piotr_T,
          nie wiem czy warto kupować cały komplet aby wymienić tylko jeden dywanik.
          u mnie też tak się robi, ja nakleiłem w tym miejscu wycięty prostokąt z gumowej wycieraczki, takiej co leży pod drzwiami w mieszkaniu.
          za wycieraczkę dałem 10 pln. starczy na kilka razy.
          jak nie, to na giełdzie na żeraniu mozna kupić dywaniki na sztuki.
          pzdr.
          *** Cicho, łatwo i przyjemnie ***

Komentarz

• Piotr_T
            Rider
            S_OCP Member
            • 2006
            • 479

b-bar01, chwilowo mam wlasnie taki poklejony, powycinalem ten poprzedni, ale wyglada to malo estetycznie poza tym dziwi mnie wycieralnosc tej gumy, jak dlugo jezdze to taki badziew pierwszy raz spotkalem.

Komentarz

• rbs911
              Classic
              • 2007
              • 31

U mnie oryginalne te które dostałem w salonie przetarły sie tylko w tym miejscu pod pedałami po 6latach i dalej jeżdżę z nimi. :wink:
              Octavia I 99r. 1.9Tdi GLX Silver

Komentarz

• Piotr_T
                Rider
                S_OCP Member
                • 2006
                • 479

rbs911, a te Twoje to sa ktores z tych z linkow ktore podalem ? Ewenutalnie jezeli to zaden z nich to moze masz jakies foto ?

Komentarz

• rbs911
                  Classic
                  • 2007
                  • 31

wiesz szukałem ich nawet na allegro ale nie mogę znaleźć :| one sa takie pół gumowe pół z jakimś takim materiałem idealne na zimę i lato Wiesz jak kupowałem w 99r. do dostałem nie wiem czy są takie jeszcze :| Poszukam jeszcze na allegro może znajdę :wink:
                  Octavia I 99r. 1.9Tdi GLX Silver

Komentarz

• tomcod
                    Classic
                    • 2007
                    • 25

rbs911, chodzi Ci chyba o gumowo tkaninowe. To są te co leżą na wierzchu na zdjęciu http://www.skoda-auto.pl/salon/akces...2.php?OC,60,10 W ASO kosztują około 200 zł, ja kupiłem 2 miesiące temu za 150 + przesyłka.
                    Tour Plus Ice + // Sedan // 2005

Komentarz

• Piotr_T
                      Rider
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 479

tomcod, te znam, w ASO w Toruniu maja je po 170zl, niestety te dziurki na kolki nie pasuja do moich kolkow (ja mam takie owalne).

Komentarz

• shado
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 5315
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Piotr_T, kołki można zmienić. Na allegro koleś sprzedaje chyba po 5PLN/szt Ma do wyboru okrągłe i owalne.
                        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• tomcod
                          Classic
                          • 2007
                          • 25

Piotr_T, kołki są dodawane w ASO do tych dywaników gratis w komplecie (ja w każdym razie dostałem w oryginalnym opakowaniu bez upominania się o nie), więc nie ma problemu. A pozatym są do dostania w ASO za jakieś śmieszne pieniądze.
                          Tour Plus Ice + // Sedan // 2005

Komentarz

Pracuję...