Zirytowalem sie :cry: W ciagu roku zalatwilem drugi dywanik dla kierowcy - miejsce pod pieta wytarlo sie "na wylot". Szukam teraz czegos bardziej wytrzymalego, do tej pory uzywalem takich, pierwsze dostalem w salonie, a drugie sobie kupilem sam... To nie styl jazdy, ani trzymania buta - w Lanosie mialem przez prawie 6 lat oryginalne i nie przetarlem (do tego w Octavii latem uzywam welurowych). Czy ktos z was moze jakies polecic ? Zastanawiam sie teraz nad takimi, drogie sa, ale moze wytrzymaja ze 3 lata ? Moze ktos z was takie ma ?
Tak-według mnie to jest dobry wybór.Dywaniki są bardzo fajne,guma jest miękka i taka ,,lejąca" bardzo dokładnie dopasowuje się do podłogi.Dodatkowo jeżeli masz stopery to posiadają otwory do mocowania.Jak dobrze poszperasz to takie same kupisz ok. 25 PLN taniej niż te do których podałeś linka.Tu akurat wybrałeś najdroższą ofertę.Ja również korzystam z dywaników letnich i zimowych i żadne się do tej pory nie przetarły.
Krzycho-63, widzialem takie wlasnie (tak mi sie wydaje, ze to byly te) w ASO Skody w Plocku (przejazdem bylem) za 70 zl i zaluje, ze nie kupilem Poszukam gdzies indziej do zakupienia, bo skoro w ASO byly po 70zl to musza byc w tej cenie rowniez gdzies indziej.
Piotr_T,
nie wiem czy warto kupować cały komplet aby wymienić tylko jeden dywanik.
u mnie też tak się robi, ja nakleiłem w tym miejscu wycięty prostokąt z gumowej wycieraczki, takiej co leży pod drzwiami w mieszkaniu.
za wycieraczkę dałem 10 pln. starczy na kilka razy.
jak nie, to na giełdzie na żeraniu mozna kupić dywaniki na sztuki.
pzdr.
b-bar01, chwilowo mam wlasnie taki poklejony, powycinalem ten poprzedni, ale wyglada to malo estetycznie poza tym dziwi mnie wycieralnosc tej gumy, jak dlugo jezdze to taki badziew pierwszy raz spotkalem.
wiesz szukałem ich nawet na allegro ale nie mogę znaleźć :| one sa takie pół gumowe pół z jakimś takim materiałem idealne na zimę i lato Wiesz jak kupowałem w 99r. do dostałem nie wiem czy są takie jeszcze :| Poszukam jeszcze na allegro może znajdę :wink:
rbs911, chodzi Ci chyba o gumowo tkaninowe. To są te co leżą na wierzchu na zdjęciu http://www.skoda-auto.pl/salon/akces...2.php?OC,60,10 W ASO kosztują około 200 zł, ja kupiłem 2 miesiące temu za 150 + przesyłka.
Piotr_T, kołki są dodawane w ASO do tych dywaników gratis w komplecie (ja w każdym razie dostałem w oryginalnym opakowaniu bez upominania się o nie), więc nie ma problemu. A pozatym są do dostania w ASO za jakieś śmieszne pieniądze.
Komentarz