Ziomal, Teraz atakuję południe PL Przyjdzie kolej na B-stok.
Warsztaty podkarpacie
Zwiń
X
-
Warsztaty podkarpacie
Poszukuję warsztatu w okolicach Dębicy, Mielca, Rzeszowa lub Jasła w którym można by dokonać wpierw diagnozy i ewentualnie później naprawy - chodzi według opisów na forum o spadek mocy można rzec że klasyczny notlauf (że polecę żargonem).
Przeszukany wątek o warsztatach ale w tych okolicach nie nie znalazłem (albo przegapiłem)- pozostaje Kraków ewentualnie zaczepię Tarnów.
Miałem być na spocie w grudniu Rzeszów (pewnie bym się dowiedział) ale wizyta w OBI za poxipoliną do urwanego lusterka to lekka masakra przed świętami i już nie wyrobiłem.
-
-
Cześć.
Ja osobiście polecam zakład Automacher w Miłocinie (7km od centrum Rzeszowa w kierunku Radomia). Ostatnio robiłem tam elektrykę (300zł) i wszystko jest w porządku. Wcześniej robili 'adaptację' przepustnicy (w ASO chcieli wymienić połowę części za potężną sumę) i wzięli za to około 70zł (podpięcie do kompa, wykasowanie błędów, przywrócenie nastawień fabrycznych). Jest to zakład, w którym przeważnie zajmują sie niemieckimi autami. Pracuje tam kilkanaście osób. Jest to duży zakład.
PozdrawiamDwa moje wielkie szczęścia - Ewa & Tymon.
Komentarz
-
-
Ja osobiście polecam zakład Automacher w Miłociniebyła czeszka jest franca ale wolałem czeszkę
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lyzy 110ewentualnie SZIK również rzeszów http://www.szik.pl/index2.phpByła: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
Komentarz