Poszukuję warsztatu w okolicach Dębicy, Mielca, Rzeszowa lub Jasła w którym można by dokonać wpierw diagnozy i ewentualnie później naprawy - chodzi według opisów na forum o spadek mocy można rzec że klasyczny notlauf (że polecę żargonem).
Przeszukany wątek o warsztatach ale w tych okolicach nie nie znalazłem (albo przegapiłem)- pozostaje Kraków ewentualnie zaczepię Tarnów.
Miałem być na spocie w grudniu Rzeszów (pewnie bym się dowiedział) ale wizyta w OBI za poxipoliną do urwanego lusterka to lekka masakra przed świętami i już nie wyrobiłem.
Ja osobiście polecam zakład Automacher w Miłocinie (7km od centrum Rzeszowa w kierunku Radomia). Ostatnio robiłem tam elektrykę (300zł) i wszystko jest w porządku. Wcześniej robili 'adaptację' przepustnicy (w ASO chcieli wymienić połowę części za potężną sumę) i wzięli za to około 70zł (podpięcie do kompa, wykasowanie błędów, przywrócenie nastawień fabrycznych). Jest to zakład, w którym przeważnie zajmują sie niemieckimi autami. Pracuje tam kilkanaście osób. Jest to duży zakład.
nie wiem jak reszta stalowowolskich forumowiczow ale ja jestem zadowlony z roboty u PATRISA gosc robi tylko seat skoda audi i VW. Z tego co wiem to kolega IKSIK2 tez cos u niego robil i jest zadowolny.
chopinnn, gdzieś przegapiłem Twoje pytanie - faktycznie, tak jak hugojugo pisze ze swojej strony polecam Patrisa - jak będziesz zainteresowany to zapraszam na PW, wyślę Ci do gościa nr tel.
Komentarz