Napiszcie proszę jaka jet najczęstsza przyczyna nie działającego podgrzewania lusterka.
Mam O2, nie działa TYLKO prawe. Chyba czeka mnie wizyta w ASO i boję się, że mi każą wymienić całe drzwi. Druga sprawa to gdzie do cholery jest bezpiecznik odpowiedzialny za podgrzewanie lusterek. Nie ma takiego w spisie w instrukcji. Dzięki za pomoc.
sprawdź bezpiecznik ogrzewania tylnej szyby. W OI lusterka elektr. są podpięte pod bezp. tylnej szyby ogrzewanej. Po podpięciu pod vaga powinna wyjść przyczyna.
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Rafi2007, Mi grzeje slabiej lusterko lewe, Jak jest mroz to tego tak bardzo nie widac. jednak przy "zamglonych" lusterkach odparowanie trwa 5 min , natomiast prawe po 30 sek jest czyste.
widać to nawet w deszczowy dzień. Po jakimś czasie od włączenia lewe jest suche a prawe całe usiane kroplami i nic w nim nie widać.
Bezpiecznik jest ok, ogrzewanie tylnej szyby działa. Czy Vag da odpwiedź na pytanie co się dokłądnie zepsuło czy tylko pokaże że to prawe lusterko nie grzeje?
Rafi2007, widac ze to czeste , ja mam dokladnie takie same objawy ale lusterka lewego. Bylem w serwisie i niby cos tam poustawiali ale dalej nie dziala. Teraz mi wymienia chyba wklad grzejny.
Komentarz