Dla tych ktorzy maja wszelkiego rodzaju uczulenia to uwierz, ze cos daje. No pod warunkiem ze nie jezdzi sie z zimnym lokciem
2. filtr pyłkowy (sprawny - czyt. regularnie wymieniany i poprawnie zamontowany) pochłaniając wszelkie zanieczyszczenia (pył, kurz, zarodniki i pyłki oraz "większe gadżety") oszczędza nie tylko człowieka ale i maszynę - chroni silnik dmuchawy przed destrukcyjnym działaniem w/w, gwarantuje wieloletnią bezawaryjną (i wydajną) pracę wentylacji i klimatyzacji - nie przepuszczając syfu zapobiega zatykaniu nagrzewnicy i wymiennika klimy (ogranicza też pożywkę dla klima-pleśni). Poza tym na desce też miej szarego nalotu osiada.
P.S.
apel do producentów filtrów kabinowych:
jeżeli filtr kabinowy do Skody Octavii będzie kosztował 7pln to zobowiązuję się do jego regularnej wymiany co 10kkm :idea:
teoretycznie tak ale w praktyce nie widze zadnej roznicy-mam czysto w samochodzie,dmuchawa chodzi idealnie a na plus to ze jest lepsza wymina powietrza i szyby nie paruja faktem jest ze nie jestem uczulony na zadne pierdoly wiec dla tego to olewam :wink:
oczywiście, że można a nawet trzeba :diabelski_usmiech Dystrybucję naklejek prowadzi Purchawa, ale w chwili obecnej chyba się skończyły. Następna partia będzie mu dostarczona juz we wtorek 8)
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
aaa... Piotrek , jak będziesz je miał to daj mi jakos znac z łaski swojej i może jakos mi ja prześlesz? oczywiście pokrywam wszystkie koszta. tylko niewiem jaki kolor ale chyba czarny lub biały :wink: do kolorku mojej psipsi
aaa... Piotrek , jak będziesz je miał to daj mi jakos znac z łaski swojej i może jakos mi ja prześlesz? oczywiście pokrywam wszystkie koszta. tylko niewiem jaki kolor ale chyba czarny lub biały :wink: do kolorku mojej psipsi
Białych nie ma :twisted: są czarne lub szare k
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
No spoko k
Przeciez o naklejkach jest wszystko napisane w tym topicu.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz