Zamieszczone przez bobasek
OCP naklejka na auto
Zwiń
X
-
Re: OCP naklejka na auto
Zamieszczone przez Sebastian_M26Pomysł z naklejką firmową na auto OCP jest porąbany?
Tylko co to ma wsponego z forum technicznym :?: :?
Zamieszczone przez Sebastian_M26Moze w ASO by sie bali olać gościa z OCP, w końcu złe opinie o nich by się niosły..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Apropo's naklejek mam 4szt !! Śląsk zgłaszać się po wypasione naklejki !!!!!!!OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Chłopaki ja też chcę taką naklejkę, tylko ciemną. Gdzie ją można nabyć?
Trochę miałem przerwy w oglądaniu forum.
Autorushttp://forum.muratordom.pl/showthrea...5%82a-Autorusa
Budowa mojego domku MURATORZE
----------------------------------------------------
Octavia AZS TDI 130KM obecnie 407 kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99Oki ja sie przykulam jak moge po ową zgadamy sie na gg kZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
aaa... Piotrek , jak będziesz je miał to daj mi jakos znac z łaski swojej i może jakos mi ja prześlesz? oczywiście pokrywam wszystkie koszta. tylko niewiem jaki kolor ale chyba czarny lub biały :wink: do kolorku mojej psipsiO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwaaa... Piotrek , jak będziesz je miał to daj mi jakos znac z łaski swojej i może jakos mi ja prześlesz? oczywiście pokrywam wszystkie koszta. tylko niewiem jaki kolor ale chyba czarny lub biały :wink: do kolorku mojej psipsiBMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwaaa... Piotrek , jak będziesz je miał to daj mi jakos znac z łaski swojej i może jakos mi ja prześlesz? oczywiście pokrywam wszystkie koszta. tylko niewiem jaki kolor ale chyba czarny lub biały :wink: do kolorku mojej psipsi
Przeciez o naklejkach jest wszystko napisane w tym topicu."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz