andriu21tg, poszło pw
OSRAM NIGHT BREAKER
Zwiń
X
-
A więc tak zakupiłem Philips POWER2NIGHT niby coś tam GT 150 raczej w to 150 jakoś nie wierzę zostawiłem jednego OSRAMA i wrzuciłem Philipsa i na moje oko jak zerknąłem to niby ten Philips ciut lekko jaśniej świeci abo mi się wydaję 8) Także pojeżdżę i po testuję je wieczorem no i zobaczymy ile wytrzymają.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
OSRAM NIGHT BREAKER w moich testach nie wypadly za rewalacyjnie :roll:
Wytrzymaly 4,5 miesiaca i 10500km, wiec wynik raczej marny biorac pod uwage koszt 40zl plus przesylkie.
Dla porowniania Philipsy X-treme wytrzymaly rowno rok i 30kkm, a ich koszt to ok ~20zl wiecej. Wiec teraz chyba przyszla pora znow na Philipsa.
Komentarz
-
-
Samiec, u mnie osramy wytrzymały dosyć sporo. Jak dla mnie mam teraz Philips POWER2NIGHT i powiem że gniot totalny bubel przereklamowany jakich mało w dzień jak i w nocy okey ale jak jest ciemno i popada to światło się rozmywa że szkoda gadać czasem się zastanawiam czy one święcą :evil: Wracam do Osramów jak dla mnie świecą super nawet jak jest mokro i pada deszcz.Navi:Asus A639+mod(416@640Mhz)
Mobil:Uniden PC 68 Elite<->Sirio Performer 5000/dziurka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez babarWysłany: Czw 20 Mar, 08 17:54
Ja mam miesiąc i 2000Km. Nie wrócę już do normalnych żarówek :diabelski_usmiechhttp://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
także zmieniłem w sobotę na osramy nightbreaker i muszę przyznać, że jest różnica - mała ale jest - wczesniej miałem H4 bosmy jakieś za 9 zl chyba
wg mnie na oko nightbreakery świecą jaśniej i dalej
za komplet zapłacilem 58 zl (dwie zaroweczki w opakowaniu plastikowym) - normalnie w sklepie (intercars) - bez zabawy z wysylką itp
pzdr
Komentarz
-
-
A ja kupilem z ciekawosci nightbreakery bo mowili, ze swieca jak ksenon (taka temperatura barwy), ale roznicy nie zauwazylem miedzy nimi a tungsramami iles% +. Co innego swiatla dlugie. Po wlaczeniu na drogowe swiatlo jest biale, ale na mijania widac jednak zolte. Uprzedzam, to nie wina postojowek bo one swieca na bialoVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez trytek11Sorki że pytam ale interesuje mnie zakup żaróweczek xeonowych do mojej oktavki. Czy dobrze rozumiem że o nich romawiacie
Zamieszczone przez trytek11Kolejne pytanie czy wymiana tylko żarówek jest wystarczająca czy może trzeba całe wkłady wymienić ?
Użyj funkcji "szukaj" a na pewno znajdzies ztematy z których dowiesz sie co i jakCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BigTrzeba wymienić całe reflektory, dołożyc przetwornice wiązki elektryczne, spryskiwacze reflektorów itd.
Użyj funkcji "szukaj" a na pewno znajdzies ztematy z których dowiesz sie co i jak
chyba, że kolega zadowoli się "żaróweczką" ala "xenonową" :diabelski_usmiech to wtedy dobrze trafiłNie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
a to widzieliście: http://www.allegro.pl/item507932355_...am_h4_hit.html
coś jakby klony osram nb...
Komentarz
-
Komentarz