2pac, a co Ci się w nich nie podoba jeśli można wiedzieć?
OSRAM NIGHT BREAKER
Zwiń
X
-
Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
-
-
lukasz3112, zachowuja sie okropnie na mokrej plaszczyznie, kiepsko odbijane sa przez linie wymalowane na asfalcie, w zwiazku z czym slabo je widac.. przy NB nie mialem takiego problemu.. :roll:President Johnny II + President Florida/ ML-145
O1 - 122KM@141KM 261Nm@303Nm By Rogalotti
OII - 140KM@178KM 320Nm@374Nm By CompSport
Komentarz
-
-
NB w nocy świecą świetnie tylko trzeba pamiętać o czyszczeniu kloszy lamphttp://www.obslugaimprez.com/
Nagłośnienie, Oświetlenie, Konferencje, Koncerty, Bankiety, Multimedia
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pinech_88Maru 123 a miałeś założone jeszcze inne żaróweczki przed tymi?? Bo ja się zastanawiam nad zakupem i nie wiem już sam co mam wybrać ... Przeczytałem chyba już wszystkie posty i mam mętlik w głowieTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
-
No to ja sprawdzę ile mi te moje Power2Night wytrzymają
Założone przy 150tys.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Od paru minut w mojej 0II świecą Osramy + 90 NB jestem ciekawy ile wytrzymaja...., bo swiatło to raczej pewne, ze bedzie lepsze niz na oryginalnych. Napisze sobie tu przebieg....15.595 km co by wiedziec ile wytrzymaja...... :szeroki_usmiech
[ Dodano: Czw 29 Sty, 09 07:29 ]
Mam wrażenie, ze Osramy NB + 90 % lepiej sie sprawowały w 01. Wiec coraz bardziej zaczynam mysleć o ksenonach. Choć na początek może by tą soczewke spróbował...
Komentarz
-
-
Witam.
Przed wczoraj padła pierwsz dzisiaj druga. Wytrzymałe 2,5 miesiąca.
Wysłałem maila do firmy Ostam z pytanie czy udzielają jakiejś gwarancji
na NB +90. Dostałem odpowieć że żarówki samochodowe (i nie tylko) nie posiadają gwarancji. Co do żarówki typu NBR zdecydowaliśmy się uwzględniać reklamacje, gdyż jest to produkt stosunkowo nowy i chcemy pokazać że zależy nam na dobrym imieniu firmy pomimo czasami spotykanych problemów z żywotnością tych żarówek.
I taka postawa mi się podoba. BRAWO
Komentarz
-
-
Cześć,
dzisiaj padła pierwsza H7. Octavka elegancko wyświetliła komunikat o przepaleniu i odpowiednie światełko na obrotomierzu. Jestem chyba rekordzistą bo żarówka wytrzymała ponad 8 miesięcy i przebieg ok. 17 tys. km.
JarekO2 2.0 FSI (BVY) Elegance 150 KM 200 Nm ...najbardziej aksamitny silnik benzynowy VW...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoJak się zapytałem ile dają gwarancji to mi powiedzieli, że jak przepalą mi się w ciągu 3-4 miesięcy to przyjmą reklamacje
Komentarz
-
-
No to reaktywuję temat - czytam i patrzę jakie żarówki polecacie... Widzę tu i Philipsy na których jeździłem Poldolotem i Osram NB - z tego co widzę, częściej skłaniacie się do żarówek firmy Osram...
No i meritum. Chcę sobie kupić nowe żarówki H4 do O1 i pytanie do Was - co aktualnie jest "dobre" i na "topie" u nas w OCP
Pozdrawiam
PS: Używałem Philipsów PREMIUM 30% 12v 60.55W (12342 PR) i były niezłe. Kiedyś zaszalałem i kupiłem Philipsa (niestety nie mam już pudełka od nich ale mam oznaczenie 12569) 12V 100/90W hihiih i grzały tak, że mi się kostki potopiły w Poldolocie Jako ciekawostkę dodam, że miały taki malutki dopisek "not for use in EUROPE"!! tylko czego mi je sprzedali na stacji benzynowej??!?! Żeby było śmieszniej to napis ten zauważyłem jak je zakładałem..
Komentarz
-
Komentarz